Сьогодні 29 березня 2024 р.

Михайленко: «У нас є криза, адже ми не можемо виграти»

Головний тренер СК «Дніпро» Дмитро Михайленко відповів на запитання журналістів після кубкового матчу проти «Інгульця» (1:2):

– Дмитро Станіславович, команда у другому таймі намагалася більше атакувати, але багато моментів створити не зуміла. Що пішло не так?
– По-перше, суперник добре захищається, дуже досвідчена у них команда в обороні, тому і важко створювати моменти. Ми у цьому не були виключенням. Хоча і мали ми територіальну перевагу, і можна було значно гостріше розпоряджатися м’ячем під час нашого тиску, але нам це не вдавалося: або ми поспішали, або приймали неправильні рішення, тому і явних гольових моментів не створили. Хоча для цього були непогані простріли, проте чогось постійно не вистачало.

– Що трапилося у моменті з другим голом, коли два гравці суперника виходили одразу на п’ятьох дніпрян?

– У нас є проблеми у захисті, і велика кількість пропущених нами м’ячів це підтверджує. Не знаю, наскільки там був фол у штрафному майданчику, проте арбітр свиснув дуже переконливо. Суперник був заряджений, готовий к падінню, що вони і використали у другому голі: виграв позицію, впав, пенальті. Хоча два гравця пройшли захист чотирьох гравців оборони – це неприпустимо, але поки що у нас не виходять впевнені дії в захисті.

– Ви провели багато змін у складі, в порівнянні з матчем у чемпіонаті. Це пов’язано із щільним графіком, або надали можливість перевірити себе тим футболістам, хто має мало ігрового часу?

– У нас є травмовані гравці, є хлопці із невеликими пошкодженнями, тому сьогодні не могли вийти на поле, тому усі заміни у нас вимушені. Ми ставили завдання пройти далі у турнірі, а не просто дати можливість програти тим, хто мало виходить на поле. Проте вийшло так, як вийшло.

– Коли команда була в Другій і Першій лігах, то спортклубівці виходили у півфінал, а зараз, виступаючи в УПЛ команда вибула з боротьби на стадії 1\8 фіналу. Можливо, це втома від Прем’єр – ліги?
– Ми відчуваємо це, у нас є криза, адже ми не можемо виграти. І тут нами втрачена психологічна впевненість. Багато з гравців не перекладають відповідальності, у першу чергу це стосується молоді, і вони відчувають якусь невпевненість, у зв’язку з тим, що немає результату. Тут взаємопов’язані речі – немає результату і втрачається впевненість, і, відповідно, коли виходять на гру, то якісь прості речи намагаються ускладнити. Тому зараз нам треба зібратися, згуртуватися і виходити з цієї ситуації. Я переконаний, що ми вийдемо з неї, як би важко нам не було. Хлопці у нас сильні, характер у них сильний, тому нам потрібно усе це перебороти і спокійно кожному все проаналізувати і рухатися далі.

30 жовтня 2019 19:38







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59