Сьогодні 28 березня 2024 р.

Ивегеш: «Пересмотрел все матчи «Металлурга» в нынешнем сезоне»

Головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш розповів про останні новини з табору команди, яка готується до вкрай важливого кубкового протистояння з запорізьким «Металургом».

– Матч з «Металургом» повинен стати святом для всіх місцевих любителів футболу, адже до Тернополя приїздить команда Прем’єр-ліги. Готуватися нам не легко, адже в нас була дуже важка гра чемпіонату в першій лізі з «Нивою» (перемога – 1:0 – авт.). Футболісти віддали багато сил, тому нашим головним завданням було відновити гравців до кубкового поєдинку. За три дні до цього матчу ми «вийшли» з цих навантажень і увійшли в завершальну стадії підготовки до матчу з «Металургом». Всі ми розуміємо, яка команда до нас приїздить. Ілюзій особливих не будуємо, але хотіли б обличчям у багнюку не вдарити, показавши бойовитість та завзятість.

– У команді цього тижня була ціла епідемія травм…
– Футбол не обходиться без травм. І наша команда в цьому не виняток. Півзахисник Василь Чорний після травми вже побіг по колу, натомість нападник Артур Дорі та півзахисник Олександр Музика перебувають у клубному лазареті.

– Чи детально вивчили вже свого наступного суперника?
– Я переглянув усі матчі «Металурга» цього сезону. Перша гра в них була провальна, а далі вони вирівняли гру. А в останньому турі успішно зіграли з «Ворсклою». Переконаний, запоріжці зіпсують нерви ще не одній команді вищого українського ешелону. Моя думка, команди, які грають у Прем’єр-лізі, апріорі слабкими бути не можуть. «Металург» – хорошого рівня команда, на ходу, тому нам у цьому протистоянні буде дуже важко.

– До завершення трансферного вікна залишилося ще кілька днів. Чи можна очікувати на появу нових облич у команді?
– Нові футболісти в нас обов’язково будуть. Здебільшого, це гравці з аматорського футболу.

– У розташуванні команди кілька днів перебувало троє нових футболістів. Яка їхня доля?
– На оглядини приїхали футболісти з Теофіполя (Хмельницька обл.), Смиги (Рівненська обл.) та Одеси. Щодо їх перспектив у ФК «Тернопіль», то про це рано говорити, ми ще маємо кілька днів до завершення заявочної кампанії. Ближче до цієї дати і прийматимемо рішення по цих та інших гравцях.

22 серпня 2015 16:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59