Сьогодні 16 квітня 2024 р.

КУ, 1/16 финалу. «Десна» перемагає «Рух»

Головний тренер «Руху» Іван Федик у кубковому протистоянні з «Десною» провів неабияку ротацію складу в порівнянні з матчами УПЛ. З перших хвилин на поле вийшли одразу дев’ятеро футболістів, які не потрапили у стартову одинадцятку на поєдинок з чернігівцями в 4-му турі чемпіонату. До слова, для «жовто-чорних» це вже був четвертий матч за одинадцять днів.

Гра розпочалася на зустрічних курсах. Вже на 5-ій хвилині «рухівці» розіграли триходівку на підступах до карного майданчика суперника, яка завершилася ударом Ернеста – в руки голкіперу «Десни» Литовці.

Чернігівці відповіли рейдом Михайла Мудрика, який на швидкості увірвався в карний майданчик «рухівців». Все ж воротар «жовто-чорних» Роман Мисак прочитав ігровий епізод, вчасно вийшов з воріт і перехопив м’яч.

Чернігівська команда на правах господарів заволоділа ініціативою на полі. Відтак, вже на екваторі першого тайму той же Мудрик знову міг відкривати рахунок. Після подачі зі стандарту Михайло опинився на ударній позиції, але пробив над воротами.

На більше у першому таймі жодна з команд не спромоглася. Тож на перерву команди пішли відпочивати за нічийного рахунку.

Одразу по перерві наставник «Руху» Іван Федик зробив кілька замін. Замість Кухарука на поле вийшов Литвиненко, для якого це став дебютний поєдинок за головну команду «жовто-чорних», а Климчука замінив Кондраков.

На 59-ій хвилині «рухівці» вийшли вперед. Богдан Бойчук прорвався лівим флангом й прострілив у карний майданчик суперника. М’яч від ноги центрального захисника «Десни» Тамма залетів у ворота. 1:0 на користь «Руху».

Гравці «Десни» одразу побігли в наступ. Спершу з-за меж карного майданчика пробивав Калітвінцев. М’яч пролетів повз стійку, а вже на 75-ій хвилині комбінація чернігівців завершилась голом. Тотовицький віддав проникаючу передачу на Будківського, який прострілив у центр штрафного майданчика на Дегтярьова. Максим першим дотиком пробив й відправив м’яч у сітку – 1:1. 

А ще за мить рахунок став 2:1 на користь «Десни». На подачу Калітвінцева з флангу відгукнувся все той же Дегтярьов, який точним ударом головою встановив остаточний рахунок у грі – 2:1.

Кубок України, 1/16 фіналу

ДЕСНА (Чернігів) – РУХ (Львів) – 2:1
Голи: Дегтярьов (75, 81) – Тамм (59, автогол).
Десна: Литовка, Тамм (Дегтярьов, 74), Єрмаков, Конопля, Западня (Мостовий, 65), Огіря, Домбровський, Калітвінцев, Мудрик (Гуцуляк, 65), Будківський (Імереков, 83), Шевцов (Тотовицький, 46).
Львів: Мисак, Стаменковіч, Бойчук Б. (Рудюк, 90), Ернест (Козловський, 90), Білий, Калюжний, Русин, Кухарчук (Литвиненко, 46), Климчук (Кондаков, 46), Заставний, Бойчук.

30 вересня 2020 19:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/2 фіналу. Полісся – Ворскла. Огляд матчу

 

04 квітня 2024 21:46

Кубок України, 1/2 фіналу. Шахтар – Чорноморець. Огляд матчу

 

03 квітня 2024 21:52

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Огляд матчу

 

02 листопада 2023 18:30