Сьогодні 28 березня 2024 р.

КУ, 1/4 фіналу. Матч «Інгульця» й «Миная» можуть перенести

Останнім часом футболісти «Інгульця» й «Миная» успішно виступають одразу на двох фронтах. Волею жереба їм доведеться з’ясовувати стосунки у чвертьфіналі Кубку України.

– Наше протистояння мало відбутися в Минаї 4 березня, – цитує головного тренера «Інгульця» Сергія Лавриненко сайт ФФУ/УАФ. – Але, швидше за все, дату буде змінено. Річ у тім, що, на відміну від елітного дивізіону, суперництво першолігових команд у чемпіонаті відновиться 22 березня, і на початку весни як мої підопічні, так і футболісти «Миная» ще перебуватимуть на заключному етапі підготовки в Туреччині.

Нині ми ведемо з моїм колегою з «Миная» Василем Кобіним перемовини щодо нової дати поєдинку, яка б влаштувала обидві команди. Потім уже клубне керівництво звернеться до дирекції з проведення Кубку України з проханням піти нам назустріч. Зрештою, треба зважити й на кліматичні умови, адже невідомо, в якому стані в березні буде газон стадіону в Минаї.

Що ж до самого матчу, то варіант із «Минаєм» для нас не найгірший. Хоча думаю, що навіть найпалкіші вболівальники «містян» не чекали від них минулої осені такого злету. Подейкують, що успішний виступ підопічних Василя Кобіна в першій частині сезону надихнув клубних босів внести корективи, і перед командою поставлене завдання підвищитися в класі. Але це аж ніяк не означає, що закарпатці знехтують виступом у кубковому турнірі. До речі, такі самі амбітні плани й у нас, тому переконаний, що протистояння буде дуже цікавим, тим паче, що обидва колективи роблять ставку на комбінаційний футбол.

21 грудня 2019 21:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59