Сьогодні 28 березня 2024 р.

Кобахидзе: «В матчах Кубка иные мотивация и характер»

Грузинський півзахисник полтавської «Ворскли» Сандро Кобахідзе, якого до минулого літа з «Дніпром» пов'язували не лише контрактні, але й теплі людські стосунки, перед кубковим чвертьфіналом відповів на кілька запитань…

– Сандро, «Дніпро» не чужий для тебе клуб?
– Звісно ж, ні. Ця команда дала мені дуже багато у футбольній кар'єрі, в житті. Хоча шкода, звичайно, що я не так багато ігор провів у складі дніпрян, та час проведений там згадую з особливим теплом. Перед зустріччю моєї нинішньої і колишньої команд я не відчуваю жодних душевних мук. Просто буду радий повернутися знову на «Дніпро-Арену».

– Як сприймаєш кризу, яка, пройшовши крізь економіку всієї країни, торкнулася й футбольної сфери?
– Я часто згадую зараз, які нещодавно були чудові часи в українському футболі. По-справжньому сильним був «Дніпро», а що творив «Металіст»! Щось мені підказує, що не тільки війна змусила господарів клубів переглянути своє ставлення до гри номер один, до своїх команд. Простому вболівальнику складно так скоро відмовитися від того, що ще вчора було віддушиною, дарувало море позитивних емоцій. З «Металістом» взагалі сумна історія сталася, «Дніпро» омолодився, змінивши турнірні пріоритети. Я дуже сильно шкодую про те, що зараз все це відбувається в Україні.

– Чимало ігор ти провів в складі, як «Ворскли», так і «Дніпра» в очних протистояннях. Чого очікуєш від майбутньої зустрічі?
– Думаю, що у цієї гри не буде нічого спільного з недавнім поєдинком, який ми зіграли в Полтаві. Кубок є кубок: там інша мотивація, думки, характер. Все повинно вирішитися в одній грі, а значить – буде цікаво нам і вболівальникам обох команд. Я знаю, що ми зобов'язані перемагати.

– Яким хотів би бачити український футбол через якийсь час?
– Я хотів би звернутися до тих людей, які можуть врятувати український футбол для вболівальників, для себе самих, для країни, щоб вони не відверталися від своїх команд в такий складний час. Хочеться вірити, що поступово український футбол відродиться, але для цього потрібні практичні дії вже сьогодні.

29 листопада 2016 20:18







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59