Сьогодні 29 березня 2024 р.

Мысак: «Проблемы со здоровьем возникли неожиданно»

Поза футболом Роман Мисак перебував трохи більше чотирьох місяців. Протягом цього часу голкіпер «Карпат» лікувався, відновлювався і готувався до повернення на поле, яке відбулося у минулому турі в першості молодіжних команд. Зараз воротар разом зі своїми партнерами перебуває в Одесі і готується до кубкового протистояння з «Перлиною». В інтерв’ю Інформаційному центру «Карпати» Мисак розповів про своє здоров’я і останні новини з табору команди напередодні завтрашньої гри в Південній Пальмірі.

– Романе, розпочнемо з актуального. Як зараз почуваєшся?
– Дякувати Богу, все гаразд, почуваю себе добре і готовий до завтрашньої гри. Тренувався на рівні зі всіма, проблем зі здоров’ям немає.

– Наскільки важко тобі було протягом того періоду часу, коли ти був у лазареті?
– Образливо, що проблеми зі здоров’ям виникли неочікувано. Я вирішив, що потрібно до цього поставитися з розумінням і пережити це випробування. Головне, що все позаду. Мені допомагали мої рідні і близькі – батьки, дівчина. Вони створили всі умови для того, щоб я повернувся на поле якнайшвидше.

– Ти був присутнім на всіх домашніх матчах «Карпат»?
– Коли розпочався чемпіонат, я почував себе краще і відвідував всі домашні матчі. За виїзними матчами спостерігав по телебаченню, переживав за хлопців і був дуже радий і приємно здивований першими турами, їхнім бажанням. Вірю, що найближчим часом ми повернемо цю гру і бажання і, перш за все, результат.

– Чи готовий ти вийти у старті вже завтра на матч з «Перлиною»?
– Так, я готовий, але тренери повідомлять нам склад на гру безпосередньо перед стартовим свистком. Як вирішать тренери, так і буде. Я завжди готовий допомогти команді.

– Ви прибули в Одесу сьогодні зранку. Через природні катаклізми не змогли провести тренування?
– З самого ранку нас зустріла дуже сильна злива. Дощ падає і не перестає навіть зараз. На фото бачив стан газону стадіону «Спартак». На даний момент ми ще не тренувалися. Не знаю, як буде далі. Можливо, матимемо пробіжку, а, може, взагалі не буде жодних занять.

– Матч не перебуває під загрозою зриву?
– На завтра обіцяють сонячну погоду без дощу. Сподіваюся, що все буде добре і до завтра поле підготують. До 16:00 час ще є.

20 вересня 2016 19:42







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59