Сьогодні 28 березня 2024 р.

Николаев – Волынь 0:2. Кубок Украины, 1/8 финала. Отчет о первом матче

На перший матч 1/8 финалу Кубку Украиїни «Волинь» приїхала до Миколаєва найсильнішим складом. Тренери залишили в Луцьку тільки Шіша, Шарпара та Шабанова, які отримали незначні ушкодження. Відбулася й ротація у воротарів - вийшов Віталій Неділько. 

Початок матчу і увесь перший тайм команди провели в активній розвідці, шукаючи слабкі місця в обороні. На правах класнішої команди «Волинь» атакувала гостріше, хоча захист «Миколаєва» дозволяв більше пробивати тільки із далекої відстані. Найкраще це вдалося Сергію Кравченку. А от із стовідсоткових моментів варто згадати вихід Діденка на ворота Чумака. Вихованець, до слова, миколаївського футболу бив в оточенні кількох оборонців, але із близької відстані – знову виручив свою команду кіпер господарів.  

У «Миколаєва» виділявся наполегливістю Віктор Берко. Герой матчу із «Металістом» на попередній стадії Кубку брав гру на себе, заробив багато кутових і штрафних. Найнебезпечніший момент господарів у другому таймі створив саме він. Берко пробивав вільний удар із штрафної, призначений за скидання м’яча голкіперу. Але розіграш господарям відверто не вдався.

Першу половину другого тайму активніше провели гості, вінцем зусиль «хрестоносців» був дуже класний і сильний удар Герасимюка з 20 метрів, але Чумак своїх виручив. До середину тайму «Миколаїв» переламав ситуацію, але до істотних загострень з його боку справа не дійшла.

Перша розв’язка матчу настала на 75 хвилині. Атаку на лівому фланзі продовжив Хомченко, віддав на хід Матею, той прострелив в центр штрафної і Козьбан першим дотиком прийняв м’яча, а другим увігнав у сітку воріт Миколаєва з 7 метрів – 0:1.

Гол не набагато заспокоїв господарів, яким втрачати було нічого. І закінчення матчу волиняни провели більше в захисті. Гості грамотно «засушили» гру, тримаючи на увазі важливий матч у неділю проти «Карпат». А на другій доданій хвилині  «Волинь» провела майстер-клас для першолігового «Миколаєва». Політило перехопив м’яча в центрі поля, віддав на Хомченка, а далі в атаці взяли участь заледве не пів-команди «Волині». В один дотик Хомченко, Кравченко і Діденко доправили м’яча до Мемешева, який з близької відстані також в дотик  переграв Чумака – 0:2.

НИКОЛАЕВ – ВОЛЫНЬ – 0:2
Голы:
Козьбан (75), Мемешев (90).
Николаев:
Чумак, Берко, Саркисян (Муховиков, 55), Кошелюк, Момот (Лещенко, 82), Цапий, Ковалев, Любчак, Булычев, Сикорский (Витенко, 82), Чучман.
Волынь: Недилько, Насонов, Жунич, Горопевшек, Полевой, Кравченко, Политыло, Герасимюк (Хомченко, 60), Матей (Мемешев, 76), Козьбан (Р.Никитюк, 85), Диденко.
Предупреждения: Цапий (83) – Насонов (57).

23 вересня 2015 18:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59