Сьогодні 29 березня 2024 р.

Капитан «Тернополя»: «Приятно сыграть против участника Лиги чемпионов»

Капітан ФК «Тернопіль» Андрій Кондзьолка розповів про очікування від кубкового поєдинку проти донецького «Шахтаря», тактику на гру та власну готовність до цього поєдинку:

– Перемогти «Шахтар», звичайно, буде важко, наше завдання в цьому матчі показати, наскільки це можливо, хорошу гру. Все залежатиме від того, в якому складі гратимуть «гірники». Якщо буде більше футболістів з дубля, тоді, можливо, нам легше буде грати. Хоча, можливо, буде і навпаки – важче, адже в першому нашому поєдинку Тернополі спершу грали гравці, які ближче до основи і яким нам ще вдавалося якось протистояти. А потім на полі з’явилися гравці, котрим потрібно доводити свої претензії на місце в «Шахтарі», і нам стало ще важче.

– Для тебе особисто участь у подібному матчі має велике значення?
– Звичайно, приємно зіграти проти команди, яка виступає в Лізі чемпіонів УЄФА. Загалом для тернопільської команди, яка ще донедавна грала в аматорах, другій,а нині в першій лігах, зіграти проти будь-якої команди з Прем’єр-ліги – за честь, а тут – протистоятимемо одному з кращих колективів України. Тому в цьому поєдинку спробуємо проявити себе з якнайкращого боку.

– Привідкриєш завісу, за якою тактикою тернопільська команда буде грати проти «гірників»?
– Безперечно, акцент робитимемо на захисті. «Шахтар» у подібних поєдинках грає в атакувальній манері, тому нам прийдеться багато забирати м’яча і сподіватися на швидкі контратаки.

– Андрію, в останньому календарному матчі в Миколаєві тебе замінили після першого тайму. Були якісь проблеми зі здоров’ям?
– Зі здоров’ям все гаразд. Просто команда на той час поступалася, а оскільки я більше спрямований на захисні функції, тому на полі з’явилися футболісти, які тяжіють до атаки, адже завдання було забити гол суперникові.

27 жовтня 2015 13:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Увесь матч

 

02 листопада 2023 18:30

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла 0:3. Повний матч

 

02 листопада 2023 10:20

Кубок України, 1/4 фіналу. Чорноморець – Зоря 4:1. Огляд матчу

 

01 листопада 2023 18:59