Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Симинин: «На «Александрию» сил хватит»

Помітно виснажені напруженою боротьбою на полі, але раді від свого просування далі турнірною кубковою сіткою, ворскляни поділилися своїми враженнями від проведеного матчу з «Чорноморцем» (0:0).

Сергій Сімінін, захисник «Ворскли»:
– Так, ми сьогодні не забили жодного голу, та пройшли далі – це найголовніше. Хотіли грати в свій футбол, забивати, чомусь не вийшло сьогодні. Вважаю «Чорноморець» хорошою командою. 0:0, ідемо далі, все добре. Трішки сил забрало грузьке поле, та на «Олександрію» сил вистачить. Будемо ретельно готуватися.

Младен Бартуловіч, півзахисник «Ворскли»:
– Хотіли, звичайно, сьогодні забити. Бажання було вдосталь, але не вдалося. Можливо, тут сиділа в підсвідомості перша гра, де ми перемогли, й діяли тепер по результату. До честі молоді «Чорноморця», вони билися, стільки стиків було в першому таймі. У нас в команді, мабуть, кожному дісталося (посміхається). Найголовніше те, що ми змогли пройти далі. Далі по курсу «Олександрія». Там не буде просто, з огляду на те, як сильно вони грали останні матчу, проти «Карпат», «Волині», та брати очки потрібно, якщо хочемо на щось претендувати.

28 жовтня 2015 11:49







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/2 фіналу. Полісся – Ворскла. Огляд матчу

 

04 квітня 2024 21:46

Кубок України, 1/2 фіналу. Шахтар – Чорноморець. Огляд матчу

 

03 квітня 2024 21:52

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Огляд матчу

 

02 листопада 2023 18:30