Сьогодні 18 квітня 2024 р.

КУ, 1/16 фіналу. Оріховський забеспечив «Колосу» перемогу

В матчі 1/16 фіналу Кубку України сезону 2020/2021 «Прикарпаття» – «Колос» головною дійовою особою була погода. Два дні поспіль в Івано-Франківську йшов дощ, тож із початком гри поле на стадіоні «Рух» було просто слизьким, а по ходу гри газон перетворювався на оранку.

Звісно, темп гри був не дуже високим, хоча моменти, або напівмоменти створювалися.

Перший шанс був у «Колоса» – простріл Морозка з правого флангу переправляв у ворота Денис Костишин. У наступній атаці був шанс і у «Прикарпаття» – Борчук пробивав метрів з двадцяти, Кучерук перевів м’яч на кутовий. Господарі виконали подачу з кута – Вацеба міг забивати, але пробив повз ворота!

До перерви газон ставав все гіршим і гіршим, тож у комбінаційний футбол грати було просто не реально. А ось стандартів було дуже велика кількість – і штрафних, і кутових. Але щось гостре біля обох воріт командам створити не вдавалося, тож на відпочинок футболісти пішли за рахунку 0:0.

Одразу по перерві на поле замість Мамаду Данфа вийшов Олег Ільїн, який дуже активно підтримував атаки команди гостей.

На 60-ій хвилині був момент у Костишина. Денис пробивав з хорошої позиції – його удар заблокував захисник. І одразу керманич «Колосу» Руслан Костишин зробив потрійну заміну, направлену на підсилення атаки. Пішли з поля Богданов, Костишин-молодший та Лисенко, а замість них вийшли Смирний, Оріховський та Ісаєнко.

Потрібно відзначити і епізод у середині другого тайму, коли гостям відверто пощастило. Сондей пробивав із середньої дистанції, і стійка врятувала «Колос».

Наприкінці основного часу ковалівці багато контролювали м’яч, проте на такому полі гострі моменти давалися дуже важко.

І на 89-ій сталася розв’язка цього протистояння – Олег Ільїн заробив «точку» – його відверто затримав за футболку захисник. Павло Оріховський підійшов до м’ячу і не схибив. 0:1 – важка перемога на важкому полі, і «Колос» прямує в 1/8 фіналу Кубку України!

ПРИКАРПАТТЯ (Івано-Франківськ, Л1) – КОЛОС (Ковалівка) – 0:1
Гол: Оріховський (90, з пенальті)
Прикарпаття: Піцан, Бочкур, Пастух, Мелінишин, Вацеба, Кузьмин, Сікач, Воробчак (Сондей, 59), Семотюк (Кохман, 67), Барчук (Дитко,, 79), Волошинович (Януш,, 79).
Колос: Кучерук, Морозко, Максименко, Петров, Ємець, Богданов (Смирний,, 61), Задоя, Д.Костишин (Оріховський, 61), Мамаду Ламін (Ільїн, 46), Антюх, Лисенко (Ісаєнко, 61).

 

30 вересня 2020 19:59







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/2 фіналу. Полісся – Ворскла. Огляд матчу

 

04 квітня 2024 21:46

Кубок України, 1/2 фіналу. Шахтар – Чорноморець. Огляд матчу

 

03 квітня 2024 21:52

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Огляд матчу

 

02 листопада 2023 18:30