Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Зайцев: «Попытаемся удовлетворить кубковые амбиции фанатов»

У понеділок ввечері львівські «Карпати» вирушають до Одеси на матч 1/16 фіналу Кубка України проти місцевої «Перлини», що виступає у другій лізі. Про підготовку до цього поєдинку головний тренер команди Сергій Зайцев розповів Інформаційному центру. 

«Після матчу з «Чорноморцем» у нас була розмова з фанатами. Звичайно, про Кубок. Ми прекрасно розуміємо, наскільки цей турнір для них важливий, тому ми все можливе зробимо для того, щоб задовольнити їхні вимоги та кубкові амбіції» – розповідає Сергій Ларіонович

«Щодо нашого настрою, то він міг би бути й кращим, якби ми виграли в «Чорноморця». Зараз же націлюємося на Кубок. Жодної слабинки не буде. У нас на носі дуже важкий період – Кубок, а потім два виїзди в Олександрію та Луцьк, де треба набирати очки. Ми готуємося і очікуємо на майбутні перемоги».

«Нашого кубкового суперника аналізували, є інформація для команди. Однак, при цьому, ми не маємо відходити від своїх принципів, відточувати свої моменти. Розуміємо, що у Кубку, не залежно від суперника, легко не буває. Кожна команда хоче показати себе з кращого боку, тим паче, якщо вона грає проти команди з вищого дивізіону. У той же час і ми маємо показати себе. На гру з «Перлиною» поїде основний склад» – підсумував головний тренер «Карпат».

19 вересня 2016 17:54







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/2 фіналу. Полісся – Ворскла. Огляд матчу

 

04 квітня 2024 21:46

Кубок України, 1/2 фіналу. Шахтар – Чорноморець. Огляд матчу

 

03 квітня 2024 21:52

Кубок України, 1/4 фіналу. Полісся – Олександрія 0:0, пен. 4:3. Огляд матчу

 

02 листопада 2023 18:30