Сьогодні 29 березня 2024 р.

У Минаї відбувся благодійний матч. Збирали гроші для ЗСУ

Це вже не перший такий захід на Закарпатті. Під час першого благодійного матчу, що відбувся в середині травня, вдалося зібрати близько чотириста тисяч гривень. Сьогодні прозвітували про те, зокрема, куди пішла частина з тих коштів. За словами Валерія Пересоляка, президента «Минаю», 128-ма бригада отримала необхідний їй автобус. Мета сьогоднішнього івенту – ще більше пожертвувань для ЗСУ.

Збірна Легенд футболу проти збірної Зірок та Блогерів – така вивіска була у сьогоднішнього матчу. Прізвища й справді гучні: Мирон Маркевич, Олександр Педан, Ігор Ощипко, Василь Кобін, Олександр Денисов, Юрій Максимов, Йожеф Сабо, Олександр Заваров, гурт «Творчі», Тамерлан, Михайло Кополовець, Тарас Михалик, Едуард Цехмейструк, Олексій Полянський. Серед цієї компанії знайшлося місце й для професійного і досі чинного футболіста – Євгена Селезньова. Гімн заспівала відома співачка Альона.

Зрозуміло, що футбол у виставковому матчі – не головне, однак навіть тут не обійшлося без пікантних деталей. Селезньов забив… з пенальті. Сам його й заробив, тож говорити, що грав «на чистих м'ячах», точно не можна (жарт).

А загалом, люди засумували за «живим» футболом. Навіть топ-матчі Ліги чемпіонів чи турніру збірних команд не зрівняються з відчуттями від перегляду улюбленої гри зі стадіону. Поки що вдовольняємося благодійними матчами, але настане час по-справжньому великої перемоги і потім - великої гри.

Селезньов «на майстерності» ще в першому таймі забив другий гол, але Збірна Зірок не відставала. Певний час рахунок був 2:2, бо на дубль Селезньова відповіли два Олександри – Педан та Денісов. Але ж Збірна Легенд це Збірна Легенд. Мирослав Бундаш забив як легенда.

У другому таймі Кополовець та Селезньов перейшли на інший бік. Ні, не до москалів, а до команди Збірної Зірок. Але забили не вони – Збірна Легенд збільшила перевагу завдяки точному удару Матвія Бобаля. Але то був тільки розігрів. Далі голи посипались, наче з рогу достатку. Дубль від Сашка Оленя, точні удари від Тамерлана, Цехмейструка, Микуляка, Бобаля, Педана, Влада Шевченка, Селезньова молодшого перетворили матч, як і годиться, на гольове свято.

Перемогла дружба. І переможуть ЗСУ. Обов'язково.

12.06.2022. Благодійний матч на потреби ЗСУ
Закарпаття. Минай. Стадін «Минай»

Збірна Легенд футболу – Збірна Зірок та Блогерів 9:9
Голи:
Євген Селезньов (двічі), Мирослав Бундаш (двічі), Матвій Бобаль (двічі), Владислав Микуляк (двічі), Едуард Цехмейструк – Олександр Педан (тричі), Олександр Денісов, Олександр Олень (двічі), Тамерлан, В. Шевченко, Селезньов (молодший)

12 червня 2022 18:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55