Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Дніпровський клуб «Перемога» звернувся до Президента України

По материалам President.gov.ua

Футбольний клуб «Перемога» з Дніпра створив петицію на офіційному сайті Президента України і закликав Володимира Зеленського стати на захист розвитку футболу та молоді на Дніпропетровщині.

Шановний, пане Президент!

Футбольний клуб «Перемога» (місто Дніпро) звертає увагу Президента України на корупцію у вищих ешелонах влади Української асоціації футболу!

Дніпровський футбольний клуб «Перемога» став жертвою свавілля з боку чиновників Української асоціації футболу, які вже давно мають сумну хабарницьку славу, набиваючи власні кишені замість того, щоб розвивати український футбол!

Наш клуб виконав усі вимоги Атестаційного комітету УАФ, але так і не отримав ліцензію професійного клубу для участі у Другій лізі сезону 2019\20, у той час, як інші команди, що стали новими членами Професійної футбольної ліги, мали значно гірші показники ніж ФК «Перемога».

ФК «Перемога» представляє мільйонне місто зі славними футбольними традиціями, виступає на легендарному стадіоні «Метеор» (жодна з команд Другої ліги не грає на подібних аренах), розвиває дитячий футбол і дає шанс реалізувати себе у футболі молоді рідного для Вас краю – Дніпропетровщини.

Проте чиновникам з УАФ на все це начхати. Керівництву ФК «Перемога» не раз натякали, що для отримання ліцензії клубу ПФЛ треба «порішати» питання в стінах столичного Будинку футболу, але ми принципово пішли іншим шляхом. Ми намагаємось довести, що Закони України понад усе, у порівнянні з регламентними книжечками УАФ, якими чиновники футбольної асоціації постійно жонглюють на власну користь.

Просимо Президента України відреагувати на цю ситуацію і стати на захист нашої команди та спорту номер один, який вже не один рік потребує кардинальних змін у своєму керівництві.

12 липня 2019 22:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30