Сьогодні 28 березня 2024 р.

«Шахтар» спрямував гуманітарну допомогу олімпійцям

ФК «Шахтар» спільно з Міністерством молоді та спорту передали продовольство українським атлетам.

30 червня партію гуманітарної допомоги, до складу якої увійшли продукти харчування та напої, було передано Олімпійському навчально-спортивному центру «Конча-Заспа». Саме тут готуються до нових стартів олімпійці з усієї України. У передачі гуманітарного вантажу взяли участь генеральний директор ФК «Шахтар» Сергій Палкін й міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

Сергій Палкін, генеральний директор ФК «Шахтар»:

– Ми вже давно співпрацюємо з Міністерством молоді та спорту, особливо тісно почали працювати з початком воєнних дій. Сьогодні хочемо передати гуманітарну допомогу базі олімпійського резерву, що знаходиться в Кончі-Заспі. Там є чинні олімпійські чемпіони, майбутні олімпійські чемпіони, і сьогодні їм потрібна підтримка. Вони є нашим голосом у Європі, нашим голосом у світі. У цей складний час продовжують показувати серйозні результати. Ми допомагаємо не лише військовим, не лише біженцям і постраждалим від війни, а й нашому спорту, нашому майбутньому. І я сподіваюся, що наш маленький внесок допоможе олімпійським чемпіонам, тим, хто претендує на це звання, ставати краще й краще.

Вадим Гутцайт, міністр молоді та спорту України:

– Наразі для нас на спортивному фронті дуже важливо, щоб український спорт продовжував своє існування, щоби ми виступали на міжнародних змаганнях, щоби ми тренувалися. Від першого дня війни олімпійська база не зачинялася, там перебували спортсмени та їхні батьки зі східних регіонів й усієї України. Ми приймали і допомагали всім, хто до нас приїздив. І зараз на базі знаходяться збірні команди, які готуються до чемпіонату світу і чемпіонату Європи. Тому сьогодні хочу подякувати «Шахтарю», усій адміністративній команді за підтримку, яку вони надають олімпійській базі в Кончі-Заспі, нашим спортсменам. Ви ж розумієте, що для наших спортсменів важливою є увага, адже вони на своєму спортивному фронті теж перемагають, їздять світом, приносять медалі, піднімають наш прапор, розповідають усім про війну і роблять усе, щоб ця війна швидше закінчилася. Тож ми працюємо разом із футбольним клубом «Шахтар» над тим, щоб допомагати Збройним силам України, допомагати нашим збірним командам України.

30 червня 2022 18:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55