Сьогодні 29 березня 2024 р.

Ігор Суркіс: «Український народ вже багато разів доводив свою незламність, прагнення до свободи»

Заява президента ФК «Динамо (Київ) у День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом. 

Щороку 8 травня увесь цивілізований світ вшановує кожного, хто захищав планету від нацизму в роки Другої світової війни.

Головне, чого бажають у всьому світі у цей день – аби війни більше не було, «Ніколи знову». Однак найстрашніше сталося. 24 лютого на миролюбиву Україну зненацька напали фашисти нової ери, безжальні кати, які вже понівечили тисячі, мільйони людських доль. Те, проти чого боролися наші предки, повернулося на нашу землю у новому вигляді, ще більш безжальному.

Усі країни та народи, які сьогодні підтримують Україну, пам’ятають жахи Другої світової війни. Усі вони намагаються робити все можливе, аби це більше ніколи не повторилося. Але на жаль, сьогодні є і ті, хто осквернив пам’ять про подвиг своїх предків, які пережили жахіття війни та у складі антигітлерівської коаліції боролися за свободу. Це зло, яке розгорнуло нову страшну війну та прийшло на нашу землю зі зброєю. На землю тих, чиї предки разом із їхніми звільняли їх міста від окупантів під час Другої світової.

Але будь-яке зло має бути зупинене та покаране. Український народ вже багато разів у своїй історії доводив свою незламність, прагнення до свободи. Українці – надзвичайно сильна духом нація, яку ніхто ніколи не зможе перемогти. Обов’язково настане день, коли у нашій країні знову запанує мир і ми зробимо її ще кращою та більш квітучою. А подвиг героїв, які боронили наші землі – і під час Другої світової війни, і зараз – ми ніколи не забудемо.

Вічна шана нашим ветеранам, які протистояли нацизму та перемогли його 77 років тому, вічна пам’ять загиблим під час Другої світової війни!

Президент ФК «Динамо»
Ігор Суркіс

8 травня 2022 12:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55