Сьогодні 29 березня 2024 р.

Коноплянка очікує на виклик у збірну України: «Ще пісочок не сиплеться з мене»

Вінгер «Краковії» Євген Коноплянка розповів про процес адаптації у Польщі й зізнався, що чекає на приємну звістку від Олександра Петракова.

«Хочеться вже набрати форму та допомогти «Краковії». Тут гарні гравці, хороший клуб. У них дуже комфортно і вони дійсно люблять футбол. Тож хочеться їм допомогти.

У мене довго не було ігрової практики, хочеться піти записатися на футбол і бути ніби перший день у футболі. Мабуть, тільки це мене підштовхує. А якби я був у ігровому тонусі і завжди грав, напевно, було б не до футболу. Коли бачиш війну в Україні, тим більше, коли сім'я далеко від тебе, точно не до цього.

Звісно, чекаю на виклик у збірну. Ще пісочок не сиплеться з мене, я ще хочу допомогти. Не треба сидіти на одному місці, ти ж деградуєш. А тут чим можеш, тим і допомагаєш. Якщо ти граєш, то знову ж таки можеш повернутись у збірну, адже є така ціль», – сказав Коноплянка в етері Футбол News.

Зауважимо, за польський колектив 32-річний українець вже провів 6 неповних поєдинків, але результативними діями поки не відзначався. Востаннє Євген одягав футболку збірної України у вересні 2020-го в матчі Ліги націй проти Швейцарії.

Вже у червні на нашу головну команду очікує півфінал плей-офф відбору на ЧС-2022 проти Шотландії. Олександр Петраков список викликаних легіонерів ще не оголошував.

28 квітня 2022 15:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55