Сьогодні 29 березня 2024 р.

Срна: «Я сьогодні – українець, а весь світ – Україна»

Директор з футболу донецького «Шахтаря» Даріо Срна розповів, де нині перебувають гравці з академії «гірників».

«Я поспілкувався з людьми з уряду Хорватії, прем'єром, віце-прем'єром, міністром. Сказав директору, щоб відправляли всю академію до Хорватії – приймемо. Допомогли і «Динамо» Загреб, і «Хайдук» Спліт. У них (юних гравців, – прим.) все добре, там більше 85 дітей, 10-15 мам, декілька тренерів, яким вже за 60 років.

Тренуються чотири рази на тиждень, грають товариські ігри. Я був на одній із них – грають красиво. Діти – це наше майбутнє. Я сьогодні українець, а весь світ – Україна. Упевнений, що війна пройде і все буде гаразд, треба в це вірити. Ми будемо сильними.

Дякую їм за все, що вони роблять, я пишаюся, що жив і житиму в Україні. Пишаюся, що познайомився з людьми, які зараз герої, своїм президентом, уболівальниками «Шахтаря», людьми, які працюють із гуманітарною допомогою, військовими, людьми, які поряд із президентом, вони всі сьогодні герої. Дякую їм», – сказав Срна у коментарі «Футбол NEWS».

Нагадаємо, «Шахтар» вже розпочав благодійне турне на підтримку України. У першому матчі «гірники» у Греції мінімально поступились місцевому «Олімпіакосу» (0:1).

11 квітня 2022 11:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55