Сьогодні 29 березня 2024 р.

Луческу: «Європа не повинна забувати, що Україна б’ється»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував старт благодійного турне киян Match for peace #StopWarInUkraine, яке вчора розпочалося в Варшаві матчем із «Легією» (3:1).


«Я знав, що стадіон у Варшаві буде заповнений. Польща, Румунія, Молдова, а також інші країни дуже допомагають українцям. Українцям зараз потрібно висловлювати свої емоції, і футбол може допомогти їм у цьому. Цього вечора була неймовірна атмосфера. Хочу подякувати всім людям, які прийшли на стадіон та протестували проти війни.

І, звичайно, скажу, що ми побачили хороший матч, грали дві хороші команди, які показали чудовий футбол. Для нас це був перший матч за два місяці. Було нелегко, але було помітно, що футболісти дуже старалися для вболівальників, для їхнього задоволення. Останній тиждень ми тренувалися та набрали хорошу форму. Я був приємно здивований тією якістю гри, яку показали команди.

Ми маємо продовжувати в тому ж дусі, бо я не хочу, щоб люди починали звикати до цієї ситуації. Щоб не сприймали як звичне те, що відбувається в Україні. Уся Європа не повинна забувати, що Україна б’ється. І ми будемо показувати це через наші матчі. Ми будемо використовувати наші іміджеві можливості для допомоги людям», – розповів Мірча Луческу в ефірі TVP Sport.

Вже завтра, 14 квітня, київське «Динамо» зіграє в Стамбулі з турецьким «Галатасараєм». Початок матчу – о 17:00.

Нагадаємо, усі зібрані кошти будуть перераховані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених повномасштабним військовим вторгненням РФ до України.

13 квітня 2022 12:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55