Сьогодні 29 березня 2024 р.

Ахметов: «Україна вимагатиме та отримає репарації в повному обсязі»

Президент «Шахтаря» Рінат Ахметов в інтерв’ю Bloomberg розповів про ситуацію в Маріуполі, а також повідомив, що збирається робити після перемоги над російськими загарбниками.

Зазначимо, що на двох сталеливарних заводах Ахметова в районі Маріуполя було зайнято 40 000 осіб. Наразі підприємства призупинили свою діяльність.

«Люди помирають від спраги та холоду – це геноцид. Найжахливіше, що ми не можемо доставити нашу допомогу до Маріуполя і не можемо евакуювати людей, бо російські війська продовжують обстрілювати та блокувати наші колони за допомогою.

Група СКМ обов'язково пред'явить позов російській федерації з вимогою відшкодувати всі збитки, заподіяні російською військовою агресією. Я впевнений, що Україна вимагатиме і отримає репарації в повному обсязі.

Поки що всі наші зусилля зосереджені на єдиному важливому – допомогти Україні виграти цю війну, допомогти українцям вижити, полегшити їхні біль та страждання.

Зеленський виявляє справжню пристрасть та демонструє професіоналізм у виконанні свого конституційного обов'язку захищати Україну, суверенітет та відновлювати її територіальну цілісність. Наша спільна мета – вільна, незалежна, соборна, демократична та європейська Україна», – сказав Ахметов.

1 квітня 2022 09:59







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55