Сьогодні 28 березня 2024 р.

Луческу: «Гвардіола готовий організувати спаринг «Динамо» та «Манчестер Сіті»

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу зізнався, що наставник «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола у розмові з румунським фахівцем висловив готовність провести благодійний матч між чемпіонами України та Англії.

– Ми хочемо зіграти не лише з «Ман Сіті». Також відкриті до пропозицій інших клубів Англії, оскільки це одна з країн, яка дуже жорстко засудила війну. Ми говорили з Гвардіолою. Дякуємо йому за готовність організувати матч, але треба буде відштовхуватися від календаря «Манчестер Сіті».

Справа не в футболі. Футбол – всього лише наш інструмент. Запрошення зіграти – знак для тих, хто в Україні, хто бореться чи страждає, кому потрібно ховатися через обстріли. Це не просто матч. Якщо граєш, то показуєш, що тебе хвилює те, що відбувається.

Моєю мрією було зіграти в усіх країнах, які підтримували український народ у ці часи. Ми не повинні це забувати. Не треба повертатися до повсякденної рутини та забувати про Україну. Ці матчі пройдуть, щоб вшанувати жертв і дати надію та втіху всім в Україні, – передає слова Луческу ВВС.

11 квітня 2022 19:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 760-го дня повномасштабної війни

 

24 березня 2024 21:00