Сьогодні 29 березня 2024 р.

Ветерани «Руху» здобули Кубок допомоги Україні

У фіналі благодійного турніру, який організував Фонд Допомоги Україні «Рух у Майбутнє», «жовто-чорні» перемогли ФК «Львів» 2:1.

Кубок Допомоги Україні серед ветеранів зібрав на Академії «Руху» 10 колективів. Крім львівських команд, які зійшлись у головному матчі, на турнірі були представлені також збірні Львівщини, Франківщини, Волині, Рівного, Хмельниччини та національна збірна України, у складі якої на поле виходили Мирон Маркевич, Владислав Ващук, Олексій Бєлік та багато інших відомих особистостей. До слова, саме цю зіркову компанію «жовто-чорні» обіграли у півфіналі з рахунком 3:1.

На груповому етапі «рухівці» стали командою з найкращим захистом – лише 2 пропущені голи у 4-х матчах. Щоправда, до наступного раунду кваліфікувались лише з другого місця, поступившись «Прикарпаттю» – 0:1. Особливо інтригуючим видався поєдинок проти збірної Львівщини, де переможця довелось визначати у серії пенальті. Вирішальний і переможний удар з 11-метрової позначки завдав почесний Президент ФК «Рух» Григорій Козловський. Крім нього, у футболці «жовто-чорних» виходили брати Баранці, Віталій Романюк і гендиректор «Руху» Ігор Дедишин.

Церемонія відкриття пройшла у теплій та патріотичній атмосфері. Капітани команд винесли на поле синьо-жовтий стяг, Павло Табаков виконав гімн України, а діти-переселенці випустили у небо синьо-жовті кульки. Згодом – вже на церемонії закриття турніру – дітки нагороджували призерів і переможців змагань.

Нагадаємо, Кубок Допомоги Україні відбувається на полях Академії «Руху» вже другий тиждень поспіль. Якщо минулого разу він об’єднав професійні та аматорські команди, то тепер черга дійшла і до ветеранів, які таким чином долучились до важливої ініціативи Фонду – зібрати кошти для українців, які постраждали внаслідок російської агресії.

11 квітня 2022 21:13







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55