Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Гравці «Динамо» завітали до центру біженців у Варшаві

У вівторок, 12 квітня, київське «Динамо» проведе у Варшаві перший матч у рамках благодійного турне Match for Peace! проти місцевої «Легії» (початок – о 21:30 за київським часом).

«Біло-сині» прилетіли до столиці Польщі за кілька днів до поєдинку, й сьогодні футболісти прийшли до центру біженців з усієї України. Прийшли, звичайно, не з порожніми руками, попередньо закупивши продукти та подарунки для близько трьох тисяч наших співвітчизників (із них більше тисячі – діти), які втекли від війни в Україні та отримали у сусідній країні тимчасовий притулок.

undefined

undefined


Емоції присутніх від візиту футбольних зірок (також центр біженців відвідали відомі українські співачки DOROFEEVA та Юлія Саніна) не передати словами. Хлопчаки та дівчатка навперебій просили своїх батьків сфотографувати їх із динамівцями, а також із забутими через невтішні новини з Батьківщини посмішками на обличчях приймали подарунки.

undefined

undefined


Футболісти нікому не відмовляли, фотографуючись та спілкуючись із кожним, і, у свою чергу, запросили всіх присутніх на завтрашній матч із «Легією», який пройде на Stadion Legii. Також гравці висловили надію, що незабаром зможуть порадувати своїх уболівальників грою на НСК «Олімпійський» уже в мирному Києві.

undefined

11 квітня 2022 17:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30