Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Рябоконь у теробороні допомагає зачищати Київ та область від рашистів

За час агресії одним із місць, які найбільше постраждали від бомб рашистів, став Чернігів. Місто вистояло, ось тільки повертатися до нормального життя йому доведеться довго. Представник прес-служби «Десни» Дмитро Дорошко з першого дня війни був у рідному місті і бачив усе на власні очі.

В інтерв’ю «Команді №1» він також розповів про роботу клубу, представники якого долучилися до благодійної діяльності та подолання наслідків ворожого терору.

«Ми з моїми друзями, колегами організували волонтерський центр. Здебільшого допомагаємо військовим, але й не забуваємо про громадянське населення.

Дуже допомогли нам як багато нинішніх, так і екс-гравців «Десни». Серед них Денис та Артем Фаворови, Євген Селін, Андрій Домбровський, Олександр Філіппов, Леван Арвеладзе, Філіп Будковський, Андрій Тотовицький, Владислав Калитвинцев, Єгор Картушов, Ігор Литовка та інші хлопці переказували гроші. Сума становила близько півмільйона гривень. Були закуплені тепловізори, квадрокоптери.

У зборі коштів брали участь тренери та обслуговуючий персонал «Десни». Зокрема, наш лікар Діма Коломойцев, окрім фінансової допомоги, сам особисто привіз до Чернігова дуже велику партію гуманітарної допомоги. Це були медикаменти для дитячого онко-блоку, обладнання для військових, рації, генератори.

А Олександр Рябоконь, перебуває в теробороні й зараз зайнятий зачисткою Києва та області від російських тварин», – сказав Дорошенко.

11 квітня 2022 10:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня повномасштабної війни

 

19 квітня 2024 23:27

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34