Сьогодні 19 квітня 2024 р.

На матчі «Флора» – «Динамо» заспіває 12-річна дівчинка, яка врятувалася з Маріуполя

Сьогодні, у день 95-річчя клубу, київське «Динамо» в рамках європейського благодійного турне Match for Peace! Stop the War! («Матч за Мир! Зупинимо Війну!») проведе матч у Таллінні з місцевою «Флорою».

Перед стартом зустрічі, яка розпочнеться на A. Le Coq Arena о 19:00, у дуеті з відомою співачкою Христиною Соловій виконає пісню 12-річна Ксенія Резницька. Дівчинка, яка з раннього дитинства займається вокалом, народилася та донедавна жила в Маріуполі, поруч із Драматичним театром, який нещадно знищили російські окупанти.

На щастя, Ксенії разом із мамою вдалося вибратися з маріупольського пекла та евакуюватися до Польщі. Родина спеціально приїхала до столиці Естонії на матч «Динамо» з «Флорою», адже дівчинка є палкою вболівальницею київської команди.

Сьогодні Ксенія познайомилася з гравцями улюбленого клубу та отримала в подарунок футболку з автографами динамівців і клубний календар. Футболісти пожартували, що тепер дівчинка може виміняти футболку у друзів-хлопчиків на все, що забажає, однак Ксенія була щаслива та відповіла, що залишить цей подарунок собі на пам’ять на все життя. А на завершення Ксюша та її мама приєдналися до команди на екскурсії центром Таллінна, отримавши ще більше незабутніх вражень і пам’ятних фото.

«Ми до останнього не могли повірити, що донька братиме участь у такій масштабній події – благодійному матчі київського «Динамо». Вона співає з чотирьох років і для неї це запрошення стало справжнім подарунком долі. До того ж ми раді доєднатися до благодійної мети – збору коштів на вирішення найгостріших гуманітарних проблем в Україні. Це величезна честь для всієї нашої родини. Ми дуже хочемо, аби війна якомога скоріше закінчилася. І для нашої спільної Перемоги ми готові робити все, що завгодно», – поділилася враженнями від зустрічі з «Динамо» мама дівчинки.

undefined

13 травня 2022 17:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30