Сьогодні 28 березня 2024 р.

Григорій Суркіс висловив співчуття з приводу смерті Василя Турянчика

- Висловлюю найглибші співчуття у зв’язку зі смертю Василя Юрійовича Турянчика, одного з найкращих представників першої генерації зірок українського футболу, чудового майстра, а згодом і кваліфікованого тренера.

Щиро розділяючи величезні скорботу і горе всіх, хто любив і поважав Василя Юрійовича, я хотів би звернутися до вас зі словами підтримки. Усім нам дуже бракуватиме цієї мужньої, життєрадісної й водночас чуйної та скромної людини, яка завжди викликала у оточуючих щиру прихильність.

Від нас пішла особистість, ім’я якої назавжди увійшло в літопис національного футболу. Адже Василь Турянчик – це зразковий центральний захисник та опорний хавбек київського «Динамо» і збірної країни 1960-х років, легендарний капітан великої київської команди, 4-кратний чемпіон та 2-разовий володар Кубка СРСР!

Світла пам’ять про нього в українському футбольному загалі зберігатиметься і надалі – як приклад для нових поколінь, взірець відданого служіння обраній справі та щирої любові до футболу.

Від усього серця хочу побажати рідним, близьким та друзям Василя Юрійовича стійкості та міцності духу в цей трагічний момент.


З повагою і глибоким сумом,
Григорій Суркіс

31 березня 2022 20:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 760-го дня повномасштабної війни

 

24 березня 2024 21:00