Сьогодні 28 березня 2024 р.

Президент ФІФА Джанні Інфантіно висловив співчуття з приводу смерті Леоніда Кравчука.

Свої співчуття з приводу смерті першого президента України, голови опікунської ради ФК «Динамо» (Київ) Леоніда Макаровича Кравчука висловив президент ФІФА Джанні Інфантіно у листі на ім'я президента ФК «Динамо» Київ Ігоря Суркіса:

«Шановний пане президенте!

З великим сумом я дізнався про смерть Леоніда Кравчука, першого президента незалежної України.

Він був харизматичним лідером, що користувався повагою, визначним політиком та мудрим державним і громадським діячем, за президентської каденціі якого Українська асоціація футболу стала членом ФІФА та УЄФА. Безумовно Леонід Кравчук зробив внесок у розвиток спорту, і зокрема футболу, в Україні.

Він був визначною постаттю державного масштабу, з 1995 року обіймав посаду голови опікунської ради ФК «Динамо «Київ», був відзначений декількома почесними званнями та нагородами за багаторічну політичну та громадську діяльність. Ми будемо завжди пам’ятати його спадок та досягнення, зокрема його особистість, популярність та людські якості. Нам його дуже не вистачатиме.

Від імені міжнародної футбольною спільноти я висловлюю найщиріші співчуття ФК «Динамо «Київ», Українській асоціації футболу, уряду України та, що найважливіше, родині, друзям та близьким Леоніда Кравчука. Подумки ми з вами усіма.

Сподіваємося, що ці спогади та наші слова підтримки зможуть принести бодай трохи миру та втіхи в теперішні складні часи.

З повагою
Джанні Інфантіно
»

Офіційний лист президента ФІФА Джанні Інфантіно

11 травня 2022 23:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 760-го дня повномасштабної війни

 

24 березня 2024 21:00