Сьогодні 29 березня 2024 р.

Соломон: «Українці дуже сильні»

Півзахисник «Шахтаря» Манор Соломон відповів на запитання журналістів після благодійного матчу з «Антальяспором». Ізраїльський футболіст розповів про ставлення до України і висловив повагу українському народу, а також пояснив, кому присвятив свій гол.

– Маноре, ти багато говорив про те, що тобі подобається Україна, що тебе добре прийняли в нашій країні. Що відчуваєш зараз, коли чуєш Гімн України?
– Насправді, чую Гімн України вже понад три роки, і я дуже прив’язаний до клубу, країни. Те, що відбувається в Україні, – просто жахливо. Сподіваюся, усе це якнайшвидше закінчиться. Зараз, коли клубу була потрібна допомога, я приїхав і підтримав, адже Україна переживає складну ситуацію і клуб теж. Тож для мене це багато що означає.

– Ти спілкуєшся з українськими гравцями, підтримуєш їх?
– Так, я говорю з хлопцями та можу сказати, що українці справді дуже сильні. Щось страшне відбувається зараз в Україні, але всі без винятку українці в такий момент сильні, згуртовані, вони разом. Усе одно намагаються спілкуватися, посміхатися, як це робили раніше. Усі сподіваються, що ситуація якнайшвидше вирішиться.

– Ти забив гол. Що він означає для тебе і кому його присвячуєш?
– Присвячую цей гол Україні, уболівальникам «Шахтаря». Так, ми не проводимо зараз офіційні матчі, але в нас є це благодійне турне, тому присвячую забитий м’яч усім футбольним фанатам. Хочу сказати, що, попри всю складність ситуації для гравців та всіх людей, ми гідно граємо проти сильних команд – «Антальяспора», «Фенербахче». Це говорить про те, що «Шахтар» забезпечений гарними гравцями на наступні роки.

26 квітня 2022 15:06







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55