Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Володимир Кличко закликав змусити РФ дати «коридор життя» маріупольцям

Для тисяч маріупольців, які зараз перебувають на «Азовсталі», знаходячись там без їжі, ліків і води, рахунок йде на години. Тому дуже важливо, щоб світова спільнота всіма можливими засобами змусила РФ дати можливість евакуювати з Маріуполя людей.

Про це сказав Володимир Кличко в інтерв’ю французькому каналу BMFTV у п'ятницю, 29 квітня. Він зазначив, що Росія давно обіцяє «зелений коридор» для маріупольців, але досі цього не зробила.

«Трагічна ситуація в Маріуполі, який практично повністю знищений. Життєво важливо для тисяч маріупольців, щоб світова спільнота, всіма можливими засобами, змусила Росію дати навіть не зелений, а я б сказав «коридор життя» для всіх людей, які зараз перебувають на «Азовсталі». Поранені, знесилені, без їжі, ліків і води. Для багатьох з них рахунок йде на години... Такий коридор обіцяють давно, але досі цього не сталося», – наголосив Володимир Кличко.

За словами брата мера Києва, Путін намагається залякати представників цивілізованого світу. Про це свідчать обстріли української столиці в час, коли там перебував Генеральний секретар ООН.

«Вчорашні обстріли Києва, в той час, коли у місті перебував Генсек ООН, свідчать про те, що армія Путіна хоче залякати представників цивілізованого світу, щоб вони не їздили в Україну, в Київ. Тому тривають атаки на столицю. Знову загиблі, знову поранені», – констатував Кличко.

29 квітня 2022 22:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня повномасштабної війни

 

19 квітня 2024 23:27

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34