Сьогодні 28 березня 2024 р.

13 травня – День пам’яті Валерія Лобановського

Щороку 13 травня футбольний клуб «Динамо» Київ разом із вболівальниками вшановує пам’ять легендарного тренера Валерія Лобановського.

«Традиційно цього дня до могили Валерія Васильовича на Байковому кладовищі в Києві та до пам’ятника біля стадіону «Динамо» приходили його рідні та близькі, колеги та друзі, футболісти, співробітники та тренери нашого клубу різних поколінь і шанувальники таланту великого наставника, – нагадує офіційний сайт столичного клубу. – Цього року виповнюється 20 років із дня смерті Метра. Однак в умовах воєнного стану в Україні ми вимушені відмовитися від проведення традиційного мітингу пам’яті Валерія Лобановського та будь-яких масових заходів.

Світлі спогади про Метра завжди живуть у наших серцях, незалежно від зовнішніх обставин, тож у час, коли Україна відстоює свою незалежність, ФК «Динамо» Київ просить вшанувати пам’ять нашого легендарного тренера, згадавши Валерія Лобановського в індивідуальному порядку, як один із символів єдності, прогресивності та успішності українського футболу та всієї нашої країни». 

12 травня 2022 16:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 760-го дня повномасштабної війни

 

24 березня 2024 21:00