Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Шахтер» проиграл Несенюку

По материалам оф. сайта ФФУ

У столичному Будинку футболу відбулося чергове засідання Комітету з етики і чесної гри.

Згідно із порядком денним Комітет розглянув заяву генерального директора ФК «Шахтар» (Донецьк) Палкіна С.А., який просив Комітет з етики і чесної гри ФФУ подати до Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ подання стосовно ТОВ ФК «Динамо» (Київ) та Директора Департаменту ФК «Динамо» (Київ) по роботі з громадськістю та ЗМІ Несенюка М. На його думку і клуб, і його працівник порушили норми Кодексу етики і чесної гри «Чесна гра-дисципліна і повага». У цьому зв’язку С.Палкін просить відсторонити М.Несенюка від виконання обов’язків Директора Департаменту ФК «Динамо» (Київ) по роботі з громадськістю та ЗМІ.

Комітет ухвалив наступне рішення:

– Відмовити у задоволенні Заяви Генерального директора ПАТ «ФК «Шахтар» (Донецьк) Палкіна С.А. щодо спрямування до Контрольно-дисциплінарного Комітету Федерації футболу України подання стосовно ТОВ ФК «Динамо» (Київ) та Миколи Несенюка у зв’язку із відсутністю фактів скоєння ними порушень норм Кодексу етики і чесної гри «Чесна гра – дисципліна і повага».

– Враховуючи об’єктивні причини виникнення соціально-політичної напруги у суспільстві, пов’язаної з військовою агресією на Сході України, а також високий емоційний фон дискусій у ЗМІ, рекомендувати усім суб’єктам футбольної діяльності суворо дотримуватися у публічній риториці чинного законодавства та Кодексу етики і чесної гри «Чесна гра – дисципліна і повага». Звернути увагу М.Несенюка та багатьох інших його колег на особливу відповідальність, яку накладає на журналістів статус працівників клубу.

6 грудня 2016 09:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55