Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Сівков: «Динамо» завжди шукає можливості бути корисним»

Сьогодні київське «Динамо» уклало меморандум про співпрацю з Міністерством охорони здоров'я України та Київською обласною військовою адміністрацією, який включатиме відбудову амбулаторії в селі Гурівщина Київської області.

Перший віце-президент ФК «Динамо» Київ Віталій Сівков розповів про цей проект, а також про інші благодійні ініціативи клубу під час війни з російськими окупантами.

– Проект із відбудови амбулаторії в Гурівщині – це частина великого благодійного проекту київського «Динамо». ФК «Динамо» Київ із перших днів цієї страшної війни долучився до боротьби за свободу та незалежність нашої держави. Із початку повномасштабного вторгнення росії почалася робота з організації евакуації людей на Львівщину та далі - до Європи. На зворотному шляху ми шукали можливості доправлення гуманітарних вантажів, які надходили з Європи, щоб доставляти їх до місць, в яких гуманітарної допомоги потребували найбільше - на схід і південь нашої країни.

Зараз ми знайшли можливість направити свої зусилля на Київську область. У нас вже були благодійні проекти на Київщині – до прикладу, Ігор Суркіс неодноразово допомагав Василькову, який серйозно постраждав від російських бомбардувань.

Тому новий проект із відбудови амбулаторії в Бучанському районі - це частина нашої великої роботи, яку ми, як патріоти України, робимо, аби допомогти в боротьбі за нашу свободу, незалежність, нашу державу та наш народ. Відновлення медичного закладу є вкрай важливим, адже у селі з будь-яким нездужанням звертаються до сімейного лікаря. Тому необхідно, щоб ця первинна допомога надавалася в комфортних умовах і кваліфікованими фахівцями.

Сьогодні ми маємо отримати типовий проект будівлі, який повинні прив'язати до місцевості та інженерії, щоб забезпечити амбулаторію водою, теплом, каналізацією та всім циклом вимог, які потрібні для будівництва. Ці вимоги будуть виконуватися згідно державних норм, тому після прив'язки типового проекту ми розпочнемо будівництво. Плануємо завершити роботу через три-чотири місяці.

Ми завжди шукаємо можливості бути корисними, і в цих пошуках у нас є лідери – президент «Динамо» Ігор Суркіс і його старший брат, почесний член УЄФА, Григорій Суркіс, які сьогодні покладають своє життя та кошти на те, щоб допомагати людям.

Чудово, що ми знайшли взаєморозуміння та можливість співпраці з Міністерством охорони здоров'я та обласною військовою адміністрацією. Це визначний момент, який допоможе в нашій спільній роботі з відбудови України.

15 червня 2022 18:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 780-го дня повномасштабної війни

 

13 квітня 2024 21:10