Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Ігор Суркіс: «Динамо» та наша сім'я фінансово підтримують усі можливі напрямки для перемоги України»

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс в інтерв’ю офіційному клубному сайту розповів про допомогу, яку «біло-сині» надають під час війни.

– Ми почали допомагати з перших днів війни. Спочатку це було фінансування столичних лікарень та облаштування дітей-біженців у західній частині України. Спершу ми не планували висвітлювати кожен крок клубу в даному напрямку, але, як виявилося, це потреба у сучасних умовах.

Так от, розповідаю. Наш клуб та наша сім'я фінансово підтримують усі можливі напрямки: ми фінансуємо гуманітарні, медичні, оборонні, будівельні програми. Допомогли нашим паралімпійцям, фінансово підтримали придбання та ввезення 200 тонн гуманітарної допомоги до різних населених пунктів Київської, Чернігівської та Харківської областей.

«Динамо» перераховує гроші лікарням, територіальним громадам, різним гуманітарним центрам та підрозділам ЗСУ. З початку війни ми нікому не відмовили – всі, хто звернувся до нас за допомогою, отримали необхідні фінансові кошти.

Ми щодня на зв'язку з різними організаціями, волонтерами, медиками, яким потрібна допомога. Це триватиме стільки, скільки потрібно для країни та для перемоги України, – зазначив Ігор Суркіс.

11 квітня 2022 11:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 780-го дня повномасштабної війни

 

13 квітня 2024 21:10

Динамо та Фонд братів Суркіс: допомога для пацієнтів Охматдита

 

12 квітня 2024 08:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 777-го дня повномасштабної війни

 

10 квітня 2024 21:49