Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Сборная Украины: две тренировки, Ярмоленко в общей группе и хиты от новичков

Триває підготовка збірної України до поєдинку з Чехією в Лізі націй, який відбудеться в Харкові 16 жовтня.

Робота над структурою

Тренерський штаб збірної продовжує вдосконалювати структуру командної гри. Ранкове заняття було присвячене відпрацюванню тактичних дій на полі. Приємна обставина – до загальної групи повернулися Андрій Ярмоленко та Євген Макаренко, які в попередні дні працювали індивідуально. Тепла сонячна погода додавала настрою в повсякденній роботі. На завершення тренування хлопці залюбки пограли в тенісбол.

Повернення Луніна

Щойно національна команда повернулася з тренування, до неї знову приєднався голкіпер Андрій Лунін, який учора відіграв за молодіжну збірну в матчі проти Шотландії. Андрій був задоволений позитивним результатом зустрічі та ігровою практикою, якої в нього не було вже тривалий час.

Боротьба за місце у складі

Разом із партнерами по команді Лунін провів вечірнє тренування, яке, як і ранкове, відбулося на стадіоні «Сонячний», що неподалік готелю «Superior Golf & Spa Resort». На відміну від першого, це заняття мало на меті практичне відпрацювання дій на полі під час технічних та ігрових серій. Футболісти працювали натхненно та із завзяттям, оскільки за підсумками найближчих тренувань буде визначено основний склад на гру з Чехією.

Співи новачків

Увечері на команду чекала вечеря та нестандартна частина денного розпорядку – виконання пісень новачками збірної України. Такий статус на цьому зборі у двох футболістів – Ігоря Пластуна та Владислава Кулача.

Гравці вирішили заспівати дуетом, виконавши українську народну пісню «Ти ж мене підманула». Ігор та Влад, як і вимагала команда, співали гучно й виразно, відтак заслужили на овацію. Хоча без кидання білих хустинок все одно не обійшлося – так партнери тримають дебютантів у тонусі.

За гравцями виконав свою пісню й новобранець у тренерському штабі. Олександр Шовковський обрав знамениту «Команду молодости нашей». Асистент головного тренера своїм виконанням заслужив на високу оцінку. Особливо символічно прозвучали слова «Придут честолюбивые дублеры, дай Бог им лучше нашего сыграть», які Шовковський перефразував у «Вам лучше нашего сыграть», наче передавши своєрідну естафету від збірної, в якій грали він та Шевченко.

Завершив музичний вечір виконанням на «біс» Олександр Зінченко, який як завжди артистично виконав композицію – цього разу це був Billie Jean Майкла Джексона. Відтак із піднесеним настроєм футболісти пішли на масаж або на відпочинок.

Візит до військового шпиталю

Завтра в національної команди, окрім тренування, заплановано візит до Харківського військового шпиталю, де нині на лікуванні перебувають близько 100 воїнів АТО, 20 з яких – із бойовими пораненнями. Відвідинами бійців, які захищають нашу державу, збірна України хоче висловити свою подяку та шану, привітавши в їхній особі всіх українських військових у День захисника України.

 

13 жовтня 2018 23:38







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Сергій Ребров – про жеребкування Ліги націй

 

08 лютого 2024 21:12

Ліга націй, фінал. Хорватія – Іспанія 0:0 (пен. 4:5). Огляд матчу

 

19 червня 2023 02:28

Ліга націй, матч за 3-тє місце. Нідерланди – Італія 2:3. Огляд матчу

 

18 червня 2023 18:36