Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Шаран: «Сент-Етьєн» проти нас грав по-іншому, ніж в чемпіонаті Франції»

Артур МАЛКИН

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран поспілкувався із журналістами напередодні матчу 4-го туру Ліги Європи із «Сент-Етьєном».

– Приємно повернутися до Львова, адже тут ми здобули своє перше очко в Лізі Європи. Сподіваємося, що завтра нам вдасться показати такий же пристойний футбол, як проти «Гента» в домашньому матчі. Ми віримо, що нам під силу зіграти на рівних з такою командою, як «Сент-Етьєн». Настрій відмінний, практично всі здорові, крім таких важливих гравців, як Сітало, Шендрик, Запорожан і Протасов. Готувалися в звичайному режимі, головне, щоб усі відновилися.

Подивився матч з «Монако» і «Амьєном». Ми побачили різні варіанти тактичних схем. Проти нас вони грали по-іншому, а в цих матчах за схемою 3-4-3. У їх складі присутя ротація. Сподобалася організація гри в обороні, команда вміє захищатися, вибігати в контратаки. В обох матчах сподобався Буанга, який виділяється в цій команді.

Складно, але ми застосовували ротацію. Але я все одно бачу, що є втома. Головне, що психологічно ми знаходимося в хорошому стані. Хлопці зараз в нормальних кондиціях. Ще є доба до матчу, так що ще трохи є часу відпочити.

Молодь пристойно зіграла в Кубку України із «Зорею», але не можу сказати, що вони готові грати в основному складі в Лізі Європи. Грицук не потрапив до заявочного листа Ліги Європи, так що в єврокубкових матчах не зможе зіграти. Він готується до матчу з «Олімпіком». Банада відновився від пошкодження, відносно нього будемо приймати рішення завтра.

6 листопада 2019 19:10







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЄ, 1/4 фіналу. Олімпік – Бенфіка. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 01:25

ЛЄ, 1/4 фіналу. Рома – Мілан. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 00:30

ЛЄ, 1/4 фіналу. Аталанта – Ліверпуль. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 00:29