Сьогодні 19 березня 2024 р.

«Ворскла» отправилась в Лиссабон без своего лучшего снайпера

Дев’ять з лишком років тому володар Кубка України з футболу сезону-2008/09, «Ворскла», вже гостювала у Лісабоні, де зустрічалася з «Бенфікою». Було це на стадії раунду плей-офф за право виходу до групового етапу Ліги Європи, нагадує офіційний сайт полтавського клубу.

Цього четверга двоє з квартету групи Е, ворскляни та «Спортинг», зійдуться на полі стадіону «Жозе Алваладе». У кожного в прийдешній зустрічі будуть свої завдання: підопічні Марсела Кейзера дотерміново розібрали свої питання щодо виходу до наступного етапу, а ось команда Василя Сачка битиметься за рейтинг України, за престиж та, звісно, за бонуси, передбачені УЄФА за певного роду успіх.

За інформацією Zbirna.com, до травмованих Олександра Кобахідзе, Дмитра Кравченка та Наджебу Якубу в лазареті приєднався Владислав Кулач, який пропустив останній матч чемпіонату України проти одеського «Чорноморця» через пошкодження гомілкостопа. В клубі дуже сподівалися, що свого найкращого бомбардира (4 гола в УПЛ) вдасться поставити на ноги, але не склалося.

До португальської столиці тренерська рада «біло-зелених» узяла таких виконавців:

Воротарі: Шуст, Ткаченко

Захисники: Артур, Даллку, Чижов, Мартиненко, Пердута, Сапай, Кане, Гіоргадзе

Півзахисники: Габелок, Мисик, Одарюк, Саків, Ребенок, Скляр, Шарпар, Чеснаков

Нападники: Карека, Коломоєць, Сергійчук

О 9-й годині ранку в середу літак із Міжнародного аеропорту «Бориспіль» узяв курс на Лісабон. По прильоту офіційних осіб чекають традиційні передматчеві заходи, як то: відкрите тренування, прес-конференція головного тренера команди з кимось із гравців та спілкування із офіційними мовниками.

12 грудня 2018 11:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЄ, 1/8 фіналу. Ліверпуль – Спарта. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 01:12

ЛЄ, 1/8 фіналу. Байєр – Карабах. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 00:24

ЛЄ, 1/8 фіналу. Славія – Мілан. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 22:43