Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Шаран: «Олександрія» займе третю сходинку в групі І»

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран та гравець команди Валерій Лучкевич зустрілися із журналістами в конференц залі «Гент Стедіум» напередодні гри із «Гентом» в рамках шостого тура групового етапу Ліги Європи, інфоромує пресслужба клубу.

Володимир Богданович зазначив, що в заключному матчі групового етапу його команда буде битися до останньої секунди, і цей поєдинок буде дуже важливим для олександрійців. Що до втрат, то команді проти «Генту» не допоможуть Дмитро Шастал, Артем Сітало та Гліб Бухал. Ці гравці залишилися в Україні.

На запитання журналістів: «Яку оцінку ми можете поставити команді по п’ятибальній системі за весь відбірковий євроцикл?», Володимир Шаран відповів, що, поки що не може дати оцінку, бо ще одна гра попереду. Хоча, в цілому, команда виступила на тверду «четвірку». І додав, що ФК «Олександрія» займе третю сходинку в групі І.

У Валерія Лучкевича запитали про те, чи спілкується він з футболістами, з якими грав в Бельгії. Валерій відповів що так, спілкується. Але напередодні матчу жодних розмов стосовно поєдинку проти «Гента» не відбувалося.

12 грудня 2019 14:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

РЕТРО. 15 років тому Динамо розбило ПСЖ, прорвавшись до півфіналу Кубку УЄФА

 

16 квітня 2024 12:53

ЛЄ, 1/4 фіналу. Мілан – Рома. Огляд першого матчу

 

12 квітня 2024 00:18

ЛЄ, 1/4 фіналу. Бенфіка – Марсель. Огляд першого матчу

 

12 квітня 2024 00:17