Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Збірна України на ЄВРО-2020: тренування в Амстердамі й слова підтримки Крістіану Еріксену

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

У суботу національна команда України двічі залишала готель Hyatt Regency, в якому розмістилася на час перебування в Амстердамі.

Перед теоретичним заняттям та обідом синьо-жовті здійснили півгодинний променад до сусіднього Остерпарку, що, до слова, є першим великим парком, розробленим місцевим муніципалітетом наприкінці 19-го сторіччя. Нині цей «англійський сад» виглядає просто чудово, а зважаючи на те, що під час карантину дві локації, в яких постійно перебувають гравці, – це стадіон і готель, цінність такого, бодай короткого, візиту до паркової зони, коли можна просто пройтися й подивитися, «чим живуть і дихають люди», особливо висока. Суботнього ранку посеред столітніх зелених насаджень ще не було багатолюдно, тож збірники прогулялися затишними парковими алеями без зайвої уваги публіки.

undefined


Другий виїзд із нідерландської резиденції був уже на «Йохан Кройф Арену», де завтра відбудеться наш стартовий матч на ЄВРО. До початку офіційної тренувальної сесії головний тренер Андрій Шевченко та гравець Олександр Зінченко поспілкувалися із журналістами у віртуальному режимі. Як і очікувалося, питання стосувалися майбутнього поєдинку та складу на гру, однак передчасного оголошення одинадцятки України медіа не почули.

undefined

undefined


Перед стартом тренування Андрій Шевченко вже традиційно зібрав усю команду в центральному колі, щоб сказати кілька напутніх слів своїм гравцям напередодні унікального шансу для кожного з них – виступу на фінальному турнірі чемпіонату Європи. Після цього синьо-жовті провели передігрове заняття, яке мало на меті перевірити та закріпити те, що збірна відпрацьовувала впродовж підготовчого циклу до ЄВРО. Що приємно, усі футболісти нині працюють у загальній групі.

undefined


Уже після тренування українці дізналися про моторошний випадок, що трапився в Копенгагені, під час матчу Данія – Фінляндія. Андрій Шевченко та вся збірна України одразу ж вирішили підтримати Крістіана Еріксена, зробивши колективний пост у соцмережах зі словами: «Тримайся, Крістіане, ми з тобою!» Сподіваємося, що данець швидко одужає й повернеться до гри.

undefined


Зі стадіону національна команда повернулася до готелю, який завтра, цілком імовірно, також залишатиме двічі, адже зазвичай, коли гра відбувається пізно ввечері, у збірної України в робочому графіку є ранкове тренування.

12 червня 2021 23:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Андрій Шевченко: успіх збірної на Євро-2020, емоції після Швеції та Англії

 

24 серпня 2022 14:35

Лучшие голы ЕВРО-2020

 

29 липня 2021 13:32

Голосуй за лучший гол ЕВРО-2020. Ярмоленко среди номинантов

 

13 липня 2021 22:55