Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Новини з табору збірної України: переїзд до Румунії та перехід на «режим ЄВРО»

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Сьогодні у збірної України – день переїзду. Команда залишає затишний харківський готель Superior Golf & Spa Resort, що впродовж трьох тижнів був її домівкою під час підготовки до фінального турніру чемпіонату Європи.

Персонал готелю був дуже уважний до збірників, допомагав їм у всіх справах та сприяв у кожному проханні. Тож харківську резиденцію делегація національної команди залишає з найприємнішими відчуттями і вдячністю за турботу та підтримку.

По обіді збірники, завчасно зібравши валізи, вдягли офіційні ділові костюми, скроєні модним партнером УАФ – брендом Арбер, та виїхали до аеропорту.

undefined


Перед виїздом з готелю збірна України зробила групове фото в офіційних ділових костюмах на тлі мальовничого краєвиду гольф-клубу. Позитивного настрою додавало й лагідне сонце, що по обіді залило смарагдові галявини. У цей момент важко було повірити, що ще кілька годин тому в передмісті Харкова була сильна злива. Ось так в один день збірна України отримала одразу два погодні знаки – дощ і сонце в дорогу.

undefined


Під час фотосесії відбулася ще одна цікава подія: Андрій Шевченко вручив приз «Накращому футболісту – легіонеру України, що грає за кордоном». За опитуванням експертів УАФ та Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів, перемогу в цій номінації здобув Руслан Маліновський. Як відомо, церемонія відбувалася в режимі онлайн, тож Руслан фізично зміг отримати нагороду лише тепер.

undefined


На 17.00 заплановано виліт чартерного рейсу з Харкова до Бухареста. У складі національної команди залишилося 26 гравців, які ввійшли до офіційної заявки збірної України на ЄВРО-2020. Андрій Лунін та Богдан Михайліченко залишили розташування команди сьогодні вранці, Богдан Лєднєв, Артем Бондаренко та Олександр Сирота зробили це днем раніше.

undefined


Прибуття до Бухареста очікується о 18.55 (румунський час збігається з українським). Літак із національною командою прибуде до невеликого аеропорту Баняса, що обслуговує комерційні рейси й обраний УЄФА для чартерів учасників ЄВРО-2020. Згідно з вимогами безпеки, команда просто з літака перейде до автобусу, який стане її офіційним транспортом на цьому чемпіонаті. Просто з летовища синьо-жовтий автобус у супроводі поліційного ескорту виїде до готелю «Каро», який стане резиденцією нашої збірної на фінальному турнірі. За оцінкою організаторів, уже за 15 хвилин після виїзду з аеропорту збірна України має прибути до своєї румунської штаб-квартири. На сьогодні у програмі команди – лише вечеря та відпочинок.

undefined


А вже завтра розпочинається робочий графік «у режимі ЄВРО». На 11.30 заплановано прес-конференцію головного тренера та одного з гравців збірної України в конференц-залі Українського медіацентру, який саме завтра розпочне свою роботу. Ця медіалокація розташована в готелі «Комплекс Сілва» (мовою оригіналу – Complex Silva, str. Petricani, 9A, București, Romania). Години роботи: 9.00 – 23.00. Контакти: +380979621808 – Марина, +380972942540 – Тетяна.

Перше тренування синьо-жовтих на офіційній базі команди, стадіоні «Волунтарі», відбудеться завтра ввечері.

Заявка збірної України на ЄВРО-2020

Воротарі:
1. Георгій Бущан («Динамо»), 12. Андрій Пятов, 23. Анатолій Трубін (обидва – «Шахтар»).

Захисники: 2. Едуард Соболь («Брюгге», Бельгія), 13. Ілля Забарний, 16. Віталій Миколенко, 21. Олександр Караваєв, 24. Олександр Тимчик, 25. Денис Попов (усі – «Динамо»), 4. Сергій Кривцов, 22. Микола Матвієнко (обидва – «Шахтар»).

Півзахисники: 3. Георгій Судаков, 6. Тарас Степаненко, 11. Марлос (усі – «Шахтар»), 5. Сергій Сидорчук, 10. Микола Шапаренко, 15. Віктор Циганков (усі – «Динамо»), 7. Андрій Ярмоленко («Вест Гем», Англія), 8. Руслан Маліновський («Аталанта», Італія), 14. Євген Макаренко («Кортрейк», Бельгія), 17. Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), 18. Роман Безус («Гент», Бельгія), 20. Олександр Зубков («Ференцварош», Угорщина).

Нападники: 9. Роман Яремчук («Гент», Бельгія), 19. Артем Бєсєдін («Динамо»), 26. Артем Довбик («Дніпро-1»).

Перед ім’ям та прізвищем футболіста – його постійний ігровий номер на ЄВРО-2020.

8 червня 2021 17:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Андрій Шевченко: успіх збірної на Євро-2020, емоції після Швеції та Англії

 

24 серпня 2022 14:35

Лучшие голы ЕВРО-2020

 

29 липня 2021 13:32

Голосуй за лучший гол ЕВРО-2020. Ярмоленко среди номинантов

 

13 липня 2021 22:55