Сьогодні 19 квітня 2024 р.

У таборі збірної України: контрастний «душ» і проба газону «Арени Націонале»

Погода в Бухаресті нині – наче контрастний душ. Вийшовши на поле стадіону «Аркул де Тріумф», де синьо-жовті сьогодні провели офіційне тренування, гравці та тренери вже ніби відчули, що таке червнева спека – сонце припікало добряче.

undefined


Однак минуло п'ять хвилин, сонце зайшло за хмари, температура відчутно впала, і почав дріботіти дощ – відтак знову довелося вдягати дощовики. А впродовж заняття погода знову змінилася – опади припинилися, і куртки вже можна було зняти.

undefined


Стадіон, що так сподобався нашій команді своїми умовами та передусім газоном, належить Міністерству молоді та спорту Румунії – у країні фактично немає приватних арен. Уже третя за ліком тренувальна сесія на «Аркул де Трімуф» тривала трохи більше години. Тренерський штаб визначався зі стартовим складом, а отже, тренування мало тактичний та підготовчий характер.

undefined


Команда попрацювала з гарним настроєм та наснагою, після чого вирушила до готелю. Після обіду синьо-жовті відвідають місце завтрашнього протистояння з Північною Македонією – «Арену Націонале».

undefined

16 червня 2021 16:26







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Андрій Шевченко: успіх збірної на Євро-2020, емоції після Швеції та Англії

 

24 серпня 2022 14:35

Лучшие голы ЕВРО-2020

 

29 липня 2021 13:32

Голосуй за лучший гол ЕВРО-2020. Ярмоленко среди номинантов

 

13 липня 2021 22:55