Сьогодні 28 березня 2024 р.

Нагорняк: «Люксембург обязаны побеждать при любых обстоятельствах»

Своїми думками щодо поєдинку з Люксембурґом поділився колишній півоборонець збірної України Сергій Нагорняк:

– Сезон затягнувся і у тих гравців, які зараз виступають за збірну, накопичилася втома. Вони розуміють, що партнери по клубах вже відпочивають. Зрештою, залишився один матч, треба зібрати сили й емоції в кулак і зіграти на рівні своїх можливостей. Люксембурґ наша команда має перемагати за будь-яких обставин і в будь-якому стані, бо якщо не перемагати таких суперників, то нічого думати не те що про чемпіонат Європи, а й про плей-оф. Звичайно, в поєдинках з такими суперниками недооцінка присутня на рівні підсвідомості. Наче й розумієш, що треба викладатися на повну, але в голові одначе закладено, що ти сильніший і маєш перемогти. Звідси й такі помилки, які були допущені в гостьовому поєдинку.

Невиразна гра в товариському матчі проти грузинів теж пов’язана з психологічним налаштуванням. Хлопці розуміли, що суперник слабший і всі свої думки акумулювали вже на матч із Люксембургом.

Вважаю, що сьогодні наша команда виграє. Незалежно від того, хто буде грати. Якщо навіть не відновиться після застуди Ярмоленко, на його місце вийде хтось інший і свою справу зробить. Люксембурґ не той суперник, якого не можна обіграти через втрату одного-двох гравців.

14 червня 2015 11:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Вспоминаем топ-моменты 2017 года

 

29 грудня 2017 13:53

ЕВРО-2016. Все 108 голов финального турнира

 

15 липня 2016 16:48

Лиссабон встретил победителей ЕВРО-2016

 

11 липня 2016 17:10