Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Луческу: «Намагаюся виконувати свій чоловічий обов'язок і не залишати «Динамо» у складній ситуації»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу в ефірі радіо Sport Total FM поділився своїми враженнями від першого матчу другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Фенербахче» (0:0).

– Це був збалансований матч. «Фенербахче» робив дуже добрі передачі, на їхньому боці було багато позитивних моментів. Вони тренувалися вдома на своїй базі і не були в роз'їздах, як ми. Більше того, вони мали можливість робити ті трансфери, які хотів їх тренер.

Проти нас зіграло безліч чинників, включаючи і те, що ми грали на нейтральному полі, а не на домашньому стадіоні. Було багато турків, ми чули їхні оплески та підтримку. Я очікую, що в Стамбулі вони будуть набагато кращими.

Це був наш перший матч після 8 місяців бездіяльності. Ці благодійні матчі за мир не мають великого значення, тому що вони також перетворюються на мир на ігровому полі. Нам потрібно ще щось. Ми грали досить обережно, щоб у першій грі не помилитися і мати шанси у поєдинку-відповіді. У них було більше ударів по воротах, але ми мали багато моментів, щоб забити.

Я намагаюся виконати свій обов'язок як чоловік, не кидаю команду у складній ситуації. Я враховую все те лихо, що звалилося на Україну, і не піду, не підведу команду. Багато людей говорять, що мені потрібно все кинути та зайнятися бізнесом. Таких багато в Румунії. Це невдахи та агресивні люди, які кажуть таке лише для того, щоб їх помітили. Ви знаєте, кому можна подібне говорити, а кому не можна коментувати, лаяти чи давати поради.

Чемпіонат потрібно проводити у своїй країні, а не в еміграції. Тому Прем'єр-лігу потрібно грати в Україні, це найважливіше. Не можна грати чемпіонат за кордоном, адже кожен клуб має своїх уболівальників, які не можуть приїхати, – сказав Луческу.

22 липня 2022 09:57







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Серія пенальті

 

18 квітня 2024 11:45

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:15

ЛЧ, 1/4 фіналу. Баварія – Арсенал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:14