Сьогодні 28 березня 2024 р.

«Динамо» у Швейцарії. Жодних послаблень під час тренувань

Київське «Динамо» продовжує підготовку до старту нового сезону. На часі у фокусі «біло-синіх» майбутні матчі з турецьким «Фенербахче» у кваліфікації Ліги чемпіонів-2022/23.

Усі футболісти бажають проявити себе якнайкраще та отримати можливість зіграти в найпрестижнішому клубному турнірі Старого Світу, тому жодних послаблень під час тренувальних зборів собі не дають.

У четвер, 7 липня, у «біло-синіх» було два тренування. Кожне заняття починається для гравців із ретельної розминки, аби звести до мінімуму вірогідність зазнати травми. Утім, навіть найбанальніші вправи тренери проводять у змагальній манері – у такий спосіб футболісти легше переносять пропоновані навантаження.

Займаються динамівці у мальовничому місці – прямо з тренувального поля відкриваються чудові краєвиди на гірську місцевість. Утім, у хлопців свій фронт роботи, і любуватися всіма красотами в них просто немає часу.

За своєю програмою традиційно займаються воротарі. Спочатку голкіпери виконують вправи на стрибучість та реакцію під керівництвом Михайла Михайлова, а потім приєднуються до основної групи футболістів для ігрових серій.

Завтра на динамівців чекає ще один повноцінний тренувальний день, а на суботу, 9 липня, запланований черговий товариський благодійний матч проти швейцарського «Люцерна».

7 липня 2022 22:24







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/8 фіналу. Атлетико – Інтер. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 01:07

ЛЧ, 1/8 фіналу. Боруссія Д – ПСВ. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 00:22

ЛЧ, 1/8 фіналу. Арсенал – Порту. Огляд матчу-відповіді

 

13 березня 2024 01:05