Сьогодні 29 березня 2024 р.

Головко: «Нічия з «Фенербахче» – непоганий результат для «Динамо»

Ексзахисник «Динамо» Олександр Головко підбив підсумок першого матчу киян у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів проти турецького «Фенербахче», який завершився внічию 0:0.

– Зважаючи на те, що динамівці не проводили офіційних матчів вісім місяців, нічийний підсумок гри з «Фенербахче» можна вважати прийнятним для нашої команди. Загальний стан «Динамо» добрий, було багато боротьби, динамівці її витримали. Вважаю, що, як для першої гри, кияни зіграли на хорошому рівні. Результат поєдинку теж прийнятний, він за грою і дозволяє «Динамо» з оптимізмом готуватися до матчу-відповіді.

Чи можна було виграти у «Фенербахче»? Можна, але було не так багато моментів у «Динамо», щоб вичавити максимум і говорити про стовідсоткову перемогу. Це ж можна сказати і про «Фенербахче». Тому загалом результат матчу закономірний для обох команд. Бо турки теж не ставили перед обороною «Динамо» якихось нерозв’язних завдань.

Підопічні Луческу з ними чітко впоралися. Візуально турки мали ініціативу, були короткі передачі, контроль м’яча, але динамівці до цього були готові. Це була гра рівних суперників, тепер чекатимемо матчу-відповіді. «Динамо» матиме час відновитися, підтягнути деякі моменти у своїй грі. Упевнений, що у матчі-відповіді гра «Динамо» буде як мінімум не виглядати гірше, ніж у першому матчі.

На мій погляд, і перед першою грою, і напередодні матчу-відповіді в Туреччині, враховуючи всі проблеми «Динамо», «Фенербахче» таки залишається фаворитом. Тим більше, турки прийматимуть «Динамо» у своїх рідних стінах, де у господарів, як ми знаємо, найпотужніша підтримка. Але це футбол, «Динамо» теж матиме свої шанси, якими можна буде скористатися, – сказав Головко.

Матч-відповідь між «Динамо» і «Фенербахче» пройде 27 липня в Стамбулі. Початок – о 20:00.

22 липня 2022 14:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/8 фіналу. Атлетико – Інтер. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 01:07

ЛЧ, 1/8 фіналу. Боруссія Д – ПСВ. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 00:22

ЛЧ, 1/8 фіналу. Арсенал – Порту. Огляд матчу-відповіді

 

13 березня 2024 01:05