Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Буряк: «Динамо» грає на виїзді набагато краще…»

Екс-футболіст і тренер київського «Динамо» Леонід Буряк поділився думками з приводу матча своєї колишньої команди з турецьким «Фенербахче» у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, який відбудеться сьогодні у Стамбулі.

«Для мене фаворитом є «Динамо», бо моє серце належить київському клубу. Досвід «Динамо» у єврокубках має відіграти роль. До того ж, ми завжди успішно грали матчі з турками. А «Динамо» завжди грає на виїзді набагато краще, ніж удома.

У першому матчі гра «Фенербахче» будувалася від оборони, у них було закрито всі зони. Думаю, у цьому матчі буде така ж гра…

Наші клуби тривалий час не проводили офіційних ігор. Я не хочу давати «Динамо» жодних поблажок, але грати товариські ігри та кваліфікацію в Лізі чемпіонів – це дві різні історії.

Яка тактика принесе «Динамо» перемогу у матчі з «Фенербахче»? Я не розумію гру першим чи другим номером. Команда гратиме так, як дасть суперник. Я вважаю, «Динамо» досить досвідчена та зріла команда, яка зможе обіграти «Фенербахче».

«Фенербахче» та «Динамо» – команди приблизно одного рівня. Але я думаю, за якістю гравців кияни трохи вищі.

Щодо головних тренерів, то Жезуш та Луческу – два досвідчені фахівці, які серйозно вивчили сильні та слабкі сторони своїх суперників.

«Динамо» має багато хороших футболістів — Сидорчука, Буяльського, Шапаренка, які дуже яскраво грали окремі матчі. Але питання у тому: чи зможуть вони стати лідерами у сьогоднішньому поєдинку. Все ж таки довгий час вони не брали участі в офіційних матчах. Але я впевнений, що з кожною грою вони додаватимуть.

…Перемога дуже потрібна нашій країні в такий лихоліття. У людей зараз дуже багато негативу, багато гине на війні, і ця гра має надихнути народ. Думаю, кияни мають перемогти з рахунком 2:1 чи 2:0», – сказав Буряк.

27 липня 2022 17:46







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Серія пенальті

 

18 квітня 2024 11:45

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:15

ЛЧ, 1/4 фіналу. Баварія – Арсенал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:14