Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Зінченко: «Реал» знає, як грати на цій стадії турніру. Але й у нас також є досвід»

Український захисник «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко оцінив перший матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти «Реала», в якому англійський клуб переміг із рахунком 4:3.

– На цій стадії турніру ані на хвилину не можна розслаблятись. Особливо, якщо тобі протистоїть такий гранд, як «Реал». Можна скільки завгодно контролювати перебіг матчу, але потім він раптом реалізує свій момент.

У кожній лінії «Реала» багато майстрів, до цього потрібно бути готовими. Ми тричі пропустили – слід проаналізувати, де ми зіграли не так. Можливо, варто щось змінити. Тренер скаже нам, що потрібно робити.

Утім, варто порадіти такому результату, перевага у нас. Так, нічого ще не вирішено, адже це «Реал». На минулій стадії вони грали з «Челсі», й там до останнього було незрозуміло, хто пройде далі.

Іноді футбол може бути жорстоким – здається, ти контролюєш гру, а потім суперник реалізує один момент і ти вилітаєш. Потрібно зберігати концентрацію – попереду ще якнайменше 90 хвилин.

За їхньою поведінкою та характером видно, що мадридці знають, як грати на цій стадії турніру. «Реал» має величезний досвід. У нас також є досвід. Думаю, наступного тижня на нас чекає цікавий матч, – наводить слова Зінченка Manchester Evening News.

27 квітня 2022 23:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Серія пенальті

 

18 квітня 2024 11:45

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:15

ЛЧ, 1/4 фіналу. Баварія – Арсенал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:14