Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Шахтар» орендував Тренувальний центр «Легії» у Варшаві

Донецький «Шахтар» підписав договір оренди та обслуговування з Тренувальним центром «Легії» (LTC). Угоду розраховано на період від серпня до листопада 2022 року.

Тренувальний центр «Легії» пропонує найвищий рівень послуг з організації футбольних тренувань та виступів. Комплекс було удостоєно звання «Найкраща спортивна споруда 2021 року» в престижному рейтингу Sport Biznes Polska. Він розташований за 20 хвилин їзди від Міжнародного аеропорту імені Шопена у Варшаві та за 30 хвилин від центру Варшави, включаючи стадіон «Легія», де «Шахтар» гратиме в Лізі чемпіонів.

Тренувальний центр «Легії» також стане місцем, де «Шахтар» U19 проведе свої домашні матчі Юнацької ліги УЄФА.

Віталій Хлівнюк, директор департаменту спортивного менеджменту ФК «Шахтар»:

– На території Тренувального центру «Легії» є все необхідне для підготовки «Шахтаря». У нашому розпорядженні буде два тренувальні поля з натуральним покриттям, критий манеж та велика тренажерна зала. Також тут є все для відновлення футболістів: басейн, джакузі й сауни. Ми зможемо користуватися просторим офісом і конференц-залою, а наш кухар працюватиме на власній кухні. Інфраструктура TCL дозволить «Шахтарю» проводити навчально-тренувальний процес на найвищому рівні, а зручне розташування щодо стадіону й аеропорту скоротить час на логістику. Дякуємо «Легії» за гостинність і надану допомогу.

Войцех Рокицький, член правління Тренувального центру «Легії»:

– LTC – це визнаний у Європі центр футбольних тренувань, досліджень і розробок. Від моменту відкриття влітку 2020 року ми провели тисячі тренувань, сотні внутрішніх та міжнародних юнацьких і дорослих ігор, а також інші заходи. Ми є домом для першої команди «Легії» та команд Академії, і зараз для нас буде честю стати таким і для тренерів, гравців та персоналу «Шахтаря».

Тренувальний центр «Легії», розташований під Варшавою, побудований 2020 року і вважається одним із найкращих спортивних об’єктів Європи. Він має 9 повнорозмірних футбольних полів (7 натуральних і 2 штучні), а також будівлю площею 9 000 м², включаючи криту спортивну залу, тренажерну залу, приміщення оздоровчого, медичного, науково-дослідного й іншого призначення.

undefined

undefined

undefined

undefined

1 серпня 2022 13:10







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/8 фіналу. Атлетико – Інтер. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 01:07

ЛЧ, 1/8 фіналу. Боруссія Д – ПСВ. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 00:22

ЛЧ, 1/8 фіналу. Арсенал – Порту. Огляд матчу-відповіді

 

13 березня 2024 01:05