Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Триває процес перемовин про проведення єврокубкових матчів українських клубів у Польщі

Президент Польського футбольного союзу Цезарій Кулеша прокоментував ідею проведення матчів українських команд в єврокубках у Польщі.

– Збірна України зіграє два матчі Ліги націй у Польщі. Чи є домовленість, що наша команда і надалі гратиме свої домашні зустрічі на польських стадіонах?
– Все залежить від обставин, але ми з самого початку заявили, що організуємо весь процес, щоб нашим друзям із-за східного кордону нічого не бракувало. Якщо є воля та бажання української сторони, ми до ваших послуг.

– Чи зверталися до вас за допомогою «Динамо», «Шахтар» та інші українські клуби, щоб проводити свої матчі єврокубків у Польщі?
– Я знаю, що такі переговори ведуться між клубами, а ми, PZPN, підтримуємо весь процес із законодавчого та логістичного боку. Коли прийде час, то всі сторони обов’язково повідомлять про деталі, але ми не хочемо говорити щось поза чергою в цій справі.

– В Україні ще вирішують, в якому форматі проводити наступний чемпіонат. Говорять про варіант, коли кілька команд можуть грати свої матчі в Польщі. Яка ваша позиція з цього питання?
– Коли справа доходить до матчів чемпіонату України, то тут багато залежить від питань логістики. У ЗМІ було багато можливих сценаріїв. Серед іншого, що матчі можуть проводити в Туреччині через готельну інфраструктуру, якою роками користуються футбольні команди під час тренувальних таборів. Однак нещодавно ми почули інформацію, що ігри пройдуть в Україні, – відповів Кулеша.

10 червня 2022 11:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

30 голів, що претендують на Нагороду Пушкаша в 2024 році

 

12 квітня 2024 10:49

Найнеможливіші камбеки в історії футболу

 

08 квітня 2024 10:29

ТМ. Японія U23 – Україна U23. Огляд матчу

 

25 березня 2024 14:00