Сьогодні 29 березня 2024 р.

У Шотландії бравурно налаштовані за місяць до матчу з Україною

Збірна Шотландії має всі шанси у червневому відбірковому матчі ЧС-2022 проти України зіграти у зірковому складі, хоча і є кілька побоювань через травми, вважає експерт Джоель Скед.

«Участь Кірана Тірні та Натана Паттерсона у матчі на Хемпден-парк під питанням, оскільки обом через травми потрібні операції. Адже дует є ключовим у системі оборони Стіва Кларка, особливо це стосується Тірні. Зірка Арсеналу дуже хороша і ліворуч, і в центральній зоні, а його готовність підключитися в атаку відмінно поєднується з грою Енді Робертсона на лівому фланзі півзахисту.

Тим не менш, Кларку, можливо, доведеться знайти заміну Кірану, доки він відновлюється після операції на коліні. Основними кандидатами, на мою думку, є захисник Хартс Стівен Кінгслі, який вражаюче зіграв у чемпіонаті Шотландії, і гравець лінії оборони Ньюкасла Метт Таргет.

Крім того, колишній гравець збірної Шотландії Пет Невін вважає, що Тірні зможе замінити Аарон Хіки, який виступає в Болоньї, тому я думаю, що у «тартанової армії» там все буде гаразд.

Наразі у нас хороша команда. У ній зібрані найкращі гравці одразу двох поколінь. Півзахист взагалі виглядає блискуче. Каллум Макгрегор просто чудовий, Біллі Гілмор неймовірно важливий, хоча і кілька погас у Норвічі. Але коли ви граєте за Шотландію, то це зовсім інше.

Якщо додати до них таких чудових виконавців, як Че Адамс та Крейг Гордон, який цього року приголомшує, все виглядає чудово. Адже є ще й Джон Макгінн, який видав фантастичний сезон в Астон Віллі», – малює райдужну картину Джоель Скед.

Нагадаємо, поєдинок 1/2 фіналу плей-офф ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк».

29 квітня 2022 15:52







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Усі фінали чемпіонатів світу (1930 – 2022)

 

31 грудня 2023 09:46

Енцо, Беллінгем, Гвардіол, Лівакович та інші. Куди перейдуть найкращі гравці ЧС-2022?

 

30 грудня 2022 14:05

Новий формат чемпіонату світу. Чого чекати?

 

30 грудня 2022 14:02