Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Найкращий шотландський захисник розкритикував головного тренера збірної

Правий захисник «Селтика» Ентоні Ральстон, якого по праву вважають найкращим гравцем на своїй позиції в чемпіонаті Шотландії, виступив із критикою наставника «тартанової армії» Стіва Кларка. Про це повідомляє видання 67hailhail.com. Ральстон вважає, що Кларк нехтує ним, незважаючи на те, що він знаходиться у чудовій формі.

«Дебют у збірній країни – це важлива віха у кар'єрі будь-якого гравця і кожен цього хоче. Я радий, що мені це вдалося, але з нетерпінням чекаю на новий виклик. Заради цього я вперто працював, щоб знову вдягнути футболку національної команди. Я дуже здивований тим, що мене не викликали у березні, особливо після мого виступу у листопаді. Чим більше мене заслужили грати у збірній, наприклад, Стівен О'Доннелл із Мазервелла або Натан Паттерсон із Евертона, який після переходу туди у січні не зіграв жодної хвилини», – сказав Ентоні Ральстон.

Саме видання підтримує гравця, вважаючи, що «Ральстон має бути у стартовому складі збірної Шотландії на постійній основі».

«Дуже засмучує, що Стівен Кларк взагалі ігнорує цю тему. Вона є найбільшим питанням його діяльності на своєму посту. Ральстона не можна виключати із червневого складу на матч із Україною. Але зараз від нашого головного тренера всього можна очікувати», – пише видання.

Нагадаємо, що поєдинок 1/2 фіналу плей-офф ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго.

23 травня 2022 17:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Усі фінали чемпіонатів світу (1930 – 2022)

 

31 грудня 2023 09:46

Енцо, Беллінгем, Гвардіол, Лівакович та інші. Куди перейдуть найкращі гравці ЧС-2022?

 

30 грудня 2022 14:05

Новий формат чемпіонату світу. Чого чекати?

 

30 грудня 2022 14:02