Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Довбик: «Мог оказаться в «Брюгге» или «Кортрейке»

Минуло кілька місяців. Артем Довбик – чемпіон Данії. У його кишені – путівка в Лігу чемпіонів. Тим часом Ланс не зумів повернути собі елітну прописку. «Це було найкраще рішення у моєму житті», – усміхається Довбик у розмові із «Футбол 24».

Про перегляд в Динамо

– Мене тоді якраз брали, але я у той момент зрозумів, що Дніпро у моїх послугах зацікавлений більше. Там було більше конкретики.

Про iнтерес «Селтика»
– Я запитував про це в Еріка Святченка. Він підтвердив, що у «Селтіку» були такі чутки. Щодо «Аугсбурга» нічого не знаю. Можливо, щось і було, але мені про це не сказали.

Про iнтерес з Португалії

– Справді, був інтерес із Португалії. Але від команди, яка йшла наприкінці турнірної таблиці. Мені такий варіант не сподобався одразу. Із Бельгії мною цікавився «Кортрейк». Були розмови про «Брюгге», але там довго думали, сумнівалися. Мій принцип такий: потрібно йти туди, де тебе хочуть бачити. «Мітьюлланд» – хотів. «Мітьюлланд» зробив конкретну пропозицію. От і все.

Про тренування у Кварцяного

– О-о-о, ці тренування – справді важкі. Навіть не пригадаю, де ми були… В якомусь лісі. Зранку прокидаєшся – біжиш три кілометри. Потім їси, спиш одну годину і знову біжиш – цього разу 5 кілометрів. Ну й увечері – ще 7 кілометрів. М'яч нам давали лише для того, щоб торкнутися і понабивати трохи.

Кварцяний – харизматичний, звісно. Постійно кричав, всі його боялися і ніхто не ризикував заперечувати. Він практикував матчі основного складу проти дубля. Їх, скажімо, 14 осіб, а нас – 10. Грали, до речі, без аутів. Цікавий такий етап у мене був (Усміхається).

5 червня 2018 09:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня повномасштабної війни

 

15 квітня 2024 21:35

Португалія, 27-й тур. Бенфіка – Шавеш. Огляд матчу

 

30 березня 2024 00:11

ТМ. Іспанія – Бразилія. Огляд матчу

 

27 березня 2024 01:20